Φυσικό Αέριο

Ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Νορβηγική Θάλασσα από την Equinor και τους εταίρους της

Ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στη Νορβηγική Θάλασσα από την Equinor και τους εταίρους της
Η έρευνα για την εξερεύνηση στο Ragnfrid North ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον Nick Ashton, τον αρχηγό αντιπροέδρου της Equinor για τη Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η ανακάλυψη θα αυξήσει την πιθανότητα ανακάλυψης για άλλες προοπτικές
 Κοιτάσματα φυσικού αερίου στην νορβηγική θάλασσα ανακάλυψε η Equinor της Νορβηγίας, μαζί με τους εταίρους της Petoro, ExxonMobil και Total.
Η εταιρεία μάλιστα επιβεβαίωσε ότι οι ανακτήσιμοι πόροι στο βόρειο ωκεανό Ragnfrid στη νορβηγική θάλασσα υπολογίζονται σε 6 έως 25 εκατομμύρια βαρέλια ισοδύναμου πετρελαίου.
Η έρευνα για την εξερεύνηση στο Ragnfrid North ξεκίνησε στις 3 Οκτωβρίου και σύμφωνα με τον Nick Ashton, τον αρχηγό αντιπροέδρου της Equinor για τη Νορβηγία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η ανακάλυψη θα αυξήσει την πιθανότητα ανακάλυψης για άλλες προοπτικές και θα ανοίξει το δρόμο για περισσότερες επιχειρήσεις γεώτρησης σε αυτό το κεντρικό τμήμα της Νορβηγικής Θάλασσας.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε το νέο έτος ανακοινώνοντας μια νέα ανακάλυψη. Η εξερεύνηση πόρων που βρίσκονται κοντά στην υπάρχουσα υποδομή αποτελεί κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής της Equinor για την περαιτέρω ανάπτυξη της νορβηγικής υφαλοκρηπίδας (NCS). Αυτό είναι κάτι που θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε στην περαιτέρω ανάλυση των αποτελεσμάτων. Το NCS εξακολουθεί να προσφέρει μεγάλες δυνατότητες» κατέληξε o Ashton.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης