Εντολή για αιολικά πάρκα σε Λουξεμβούργο και Ιταλία έλαβε η Nordex

Εντολή για αιολικά πάρκα σε Λουξεμβούργο και Ιταλία έλαβε η Nordex
Ο Όμιλος Nordex έχει εγκαταστήσει πάνω από 25 γιγαβάτ αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές
Εντολές για δύο αιολικά έργα στο Λουξεμβούργο και την Ιταλία με συνολική ισχύ 53 MW, έλαβε η Nordex σύμφωνα με τον γερμανικό όμιλο ανεμογεννητριών.
Σύμφωνα με την Nordex, η εταιρεία θα προμηθεύσει επτά ανεμογεννήτριες N131 / 3300 για το αιολικό πάρκο Wincrange 23 MW στο βόρειο Λουξεμβούργο. Η εντολή, η οποία είναι η πρώτη ομάδα στο Λουξεμβούργο, τοποθετήθηκε από την PW34 S.a.r.l., μια εταιρεία ανάπτυξης έργων με έδρα το Derenbach. Επίσης, η Nordex συνήψε συμφωνία Premium Service που καλύπτει 20 χρόνια.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η εργασία για την τοποθέτηση των καλωδίων στο αιολικό πάρκο Wincrange έχει ήδη ολοκληρωθεί και η κατασκευή των θεμελίων πρόκειται να ξεκινήσει τον Απρίλιο.
Η εγκατάσταση τουρμπίνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2019, ενώ η σύνδεση στο δίκτυο προβλέπεται για το Φεβρουάριο του 2020.
Επιπλέον, ο Όμιλος Nordex θα παράσχει επτά ανεμογεννήτριες N149 / 4.0-4.5 για έναν μη ανακοινωθέντα κατασκευαστή έργων στην Ιταλία. Μια σύμβαση παροχής υπηρεσιών Premium για μια περίοδο δύο ετών είναι επίσης μέρος της σύμβασης.
Ο Όμιλος Nordex έχει εγκαταστήσει πάνω από 25 γιγαβάτ αιολικής ενέργειας σε περισσότερες από 40 αγορές δημιουργώντας το 2018, έσοδα ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης