Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Συμφωνία ύψους 1 δισ. ευρώ της γαλλικής EDF στην Κίνα για την κατασκευή υπεράκτιου αιολικού πάρκου

tags :
Συμφωνία ύψους 1 δισ. ευρώ της γαλλικής EDF στην Κίνα για την κατασκευή υπεράκτιου αιολικού πάρκου

Γαλλία και Κίνα υπέγραψαν 15 εμπορικές συμφωνίες αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ

Η Γαλλία υπέγραψε 15 εμπορικές συμφωνίες με την Κίνα αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ τη Δευτέρα 25/3/2019, συμπεριλαμβανομένης σύμβασης ύψους 1 δισ. ευρώ για την EDF για την κατασκευή υπεράκτιου αιολικού πάρκου στην Κίνα,  και την παραγγελία 300 αεροσκαφών με την Airbus σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.
Η γαλλική Fives και China National Building Materials υπέγραψαν συμφωνία 1 δισ. ευρώ για συνεργασία στηνεξοικονόμηση ενέργειας στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Η CMA-CGM και η China State Shipbulding Corporation υπέγραψαν συμφωνία ύψους 1,2 δισ. Ευρώ για την κατασκευή 10 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.
Η CMA CGM, η οποία έχει την έδρα της στο λιμάνι της Μασσαλίας , ανακοίνωσε ότι η συμφωνία αφορά πέντε σκάφη που κινούνται με υγροποιημένο φυσικό αέριο και πέντε να είναι εφοδιασμένα με το λεγόμενο scrubbers για τη μείωση των εκπομπών.
Η CMA CGM είχε παραγγείλει το 2017 εννέα πλοία με καύσιμο LNG από την China State Shipbulding Corporation και ήταν η πρώτη τέτοια συμφωνία για πλοία που χρησιμοποιούν LNG.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης