Τελευταία Νέα
Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Συνεργασία Vattenfall και Seaway 7 για αιολικά πάρκα της Ολλανδίας

Συνεργασία Vattenfall και Seaway 7 για αιολικά πάρκα της Ολλανδίας
Μόλις ολοκληρωθεί το έργο, το HKZ 1 & 2 θα είναι ικανό να τροφοδοτεί 760 MW που θα επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια περίπου 1 εκατομμυρίου - 1,5 εκατομμυρίων κατοίκων
Ένας από τους συνεργάτες της Vattenfall θα είναι η Seaway 7 για το υπεράκτιο αιολικό πάρκο Hollandse Kust Zuid (HKZ) 1 & 2.
Ειδικότερα, το προβλεπόμενο πεδίο εργασιών της Seaway 7 περιλαμβάνει τη μεταφορά και την εγκατάσταση 76 μονοπυριτικών θεμελίων και την τοποθέτηση καλωδίων μεταξύ των συστοιχιών.
Το αιολικό πάρκο HKZ 1 & 2 αναπτύσσεται από την Vattenfall ως το πρώτο αιολικό πάρκο χωρίς επιδοτήσεις στην Ολλανδία.
Μάλιστα, μόλις ολοκληρωθεί το έργο, το HKZ 1 & 2 θα είναι ικανό να τροφοδοτεί 760 MW που θα επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια περίπου 1 εκατομμυρίου - 1,5 εκατομμυρίων κατοίκων.
Επιπλέον, η Seaway 7 έχει επιλεγεί ως ένας από τους εταίρους της Vattenfall για τον τρέχοντα διαγωνισμό για την υπεράκτιο αιολικό έργο HKZ 3 & 4.
«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Vattenfall ως αξιόπιστο εταίρο για να στηρίξουμε την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων Hollandse Kust Zuid και να συμβάλουμε στην υλοποίηση των πρώτων έργων αιολικής ενέργειας με μηδενικές επιδοτήσεις στην Ολλανδία» τόνισε από την πλευρά της Seaway, ο Steph McNeill.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης