Τελευταία Νέα
Διεθνή

Times: Πόρτα του Trump στην Μerkel μέχρι τους G7 τον Μάιο

tags :
Times: Πόρτα του Trump στην Μerkel μέχρι τους G7 τον Μάιο
Ρήγματα στις σχέσεις Αμερικανών και Γερμανών;
Η γερμανίδα Καγκελάριος είναι "στην απέξω",αν μπορεί έτσι να αποδοθεί δημοσίευμα της έγκυρης βρετανικής εφημερίδας Times,που αναφέρει χαρακτηριστικά "left out in the cold".
Οπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δέχεται να την δει πριν τους G7 που συνεδριάζουν τον Μάιο.
Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί δίνει λαβές σε μια απόσταση που διαφαίνεται ότι το "σύστημα Τrump" έχει ξεκινήσει ήδη και ασκεί στους Γερμανούς.
Αν ο Αμερικανός πρόεδρος "σνομπάρει" την γερμανίδα Καγκελάριο έχουμε νέα δεδομένα και ένα ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ του Αγγλοσαξωνικού παράγοντα και της Ευρώπης.
Γιατί ο Trump θα δει την May και εκεί θα φανεί τι δημιουργείται σαν πυρήνας και πως διαμορφώνεται η αντιμετώπιση της Ευρωζώνης.
Ηδη η May παίζει το σενάριο του Hard Brexit και η διαλεκτική της παραπέμπει σε μια εξ αρχής διαπραγμάτευση με την Ευρωζώνη των όρων του εμπορίου,όπως είπε και σήμερα 25/1/2017 στην βουλή
Περισσότερα θα ξέρουμε όταν δημοσειευθούν οι λεπτομέρειες για το Brexit,που μετά τις σημερινές δηλώσεις της May στην βουλή, αναμένονται.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης