Ανεμογεννήτριες από τη Vestas για αιολικό πάρκο 35 MW στη Ν. Αφρική

Ανεμογεννήτριες από τη Vestas για αιολικό πάρκο 35 MW στη Ν. Αφρική
Η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία των δέκα ανεμογεννητριών V126-3.45 MW
Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία διαχείρισης έργων και την τεχνογνωσία των προϊόντων της, η Vestas ανέπτυξε μια ολοκληρωμένη λύση για την προμήθεια και την κατασκευή του αιολικού πάρκου Wesley 35 MW στη Ν. Αφρική.
Παράλληλα, η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία των δέκα ανεμογεννητριών V126-3.45 MW, καθώς και τα πλήρη έργα πολιτικού και ηλεκτρικού έργου του έργου. Με την ολοκλήρωση του έργου αιολικής ενέργειας, η Vestas θα ξεκινήσει μια 15ετή συμφωνία παροχής υπηρεσιών πλήρους εμβέλειας (AOM 4000).
«Είμαστε υπερήφανοι που επιλέξαμε ως προμηθευτή λύσης για αυτό το έργο αιολικής ενέργειας στο Ανατολικό Ακρωτήριο. Αυτό το έργο υπογραμμίζει την ικανότητά μας να προσφέρουμε ανταγωνιστικές και εξειδικευμένες λύσεις που εξασφαλίζουν μια σταθερή επιχειρηματική υπόθεση για τον μακροπρόθεσμο και πολύτιμο πελάτη της EDF Renewables», δηλώνει ο Nils de Baar, Πρόεδρος της Vestas Northern & Central Europe.
Οι παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2020 ενώ η λειτουργία προβλέπεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης