Τελευταία Νέα

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ανακοίνωση για υπογραφή συμφωνητικού μεταβίβασης μετοχών

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ανακοίνωση για υπογραφή συμφωνητικού μεταβίβασης μετοχών
Το Συμφωνητικό Μεταβίβασης Μετοχών προβλέπει την πώληση 147.749 μετοχών της «Elpedison A.E.» (1,48% του Μετοχικού Κεφαλαίου) από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. έναντι ποσού ενός εκατομμυρίου διακόσιες εικοσιτέσσερις χιλιάδες εξακόσια εξήντα τέσσερα ευρώ (€1.224.664,00)
Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (εφεξής «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι, στις 19.06.2019 υπεγράφη Συμφωνητικό Μεταβίβασης Μετοχών (Share Purchase Agreement) μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας της «ΕΛΛΑΚΤΩΡ A.E.», «Ελληνική Ενέργεια & Ανάπτυξη (HE&D) Α.Ε.», της «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.» και της «Elpedison BV», για τη μεταβίβαση στην τελευταία των μετοχών της «Elpedison Α.Ε.» που κατέχουν οι δύο προηγούμενες εταιρείες.
Συγκεκριμένα, το Συμφωνητικό Μεταβίβασης Μετοχών προβλέπει την πώληση 147.749 μετοχών της «Elpedison A.E.» (1,48% του Μετοχικού Κεφαλαίου) από την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. έναντι ποσού ενός εκατομμυρίου διακόσιες εικοσιτέσσερις χιλιάδες εξακόσια εξήντα τέσσερα ευρώ (€1.224.664,00).
Η πώληση/μεταβίβαση των μετοχών θα υλοποιηθεί (Closing), αμέσως μετά την ικανοποίηση των προϋποθέσεων (Conditions Precedent) που προβλέπονται στο προαναφερόμενο Συμφωνητικό Μεταβίβασης Μετοχών, οι οποίες αφορούν σε συναινέσεις τρίτων μερών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης