Ναυτιλία

Η επιτυχημένη συνεργασία της GasLog Ltd. με την SQLearn Α.Ε.

tags :
Η επιτυχημένη συνεργασία της GasLog Ltd. με την SQLearn Α.Ε.
Το Dolphin System είναι ένα διαδικτυακό σύστημα e-learning, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες της ναυτιλιακής αγοράς, με τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν την εκπαίδευση εν πλω
H SQLearn με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη διεθνούς εμβέλειας πλοιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία δεξαμενόπλοιων LNG, GasLog Ltd., στην οποία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες e-learning για τη ναυτιλία, το λεγόμενο Dolphin Platforms, για ολόκληρο τον στόλο της των 27 πλοίων.
“Η συνεργασία μας με την SQLearn έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς μέσω του e-learning και των καινοτόμων τεχνολογικών υπηρεσιών της, μπορούμε μεταξύ άλλων να παρέχουμε εξειδικευμένη εκπαίδευση στα πληρώματα μας, αλλά και να διαχειριζόμαστε συνολικά την όλη διαδικασία πολύ εύκολα, τόσο στη στεριά όσο και εν πλω. ” αναφέρει η κα Αρχοντία Λένη, Competency Assurance Manager της GasLog Ltd.
Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της SQLearn, Dolphin Library, περιλαμβάνει διαδραστικά μαθήματα e-learning, τα οποία καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες της ναυτιλίας. Τα μαθήματα αυτά είναι βασισμένα στα θέματα STCW, τα οποία καλύπτουν απαιτήσεις εθνικές και διεθνείς απαιτήσεις, καθώς και αυτές της σημαίας.
Το Dolphin System είναι ένα διαδικτυακό σύστημα e-learning, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες της ναυτιλιακής αγοράς, με τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να υποστηρίξουν την εκπαίδευση εν πλω.
“Μέσα από τα e-learning μαθήματά μας, η εκπαίδευση των ναυτικών γίνεται αποτελεσματική και εύχρηστη, καθώς χρησιμοποιούνται ευέλικτες και διαδραστικές τεχνικές. Η SQLearn εκτιμάει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη συνεργασία της με τη Gaslog και προσδοκούμε στη συνέχειά της”, τονίζει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn Α.Ε., κ. Σπύρος Γκούμας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης