Ηλεκτρισμός

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Έντονες προσπάθειες από ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ για την αποκατάσταση του δικτύου στην Χαλκιδική

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Έντονες προσπάθειες από ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ για την αποκατάσταση του δικτύου στην Χαλκιδική
Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε μέσα σε ελάχιστο χρόνο μια μεγάλη περιοχή της Χαλκιδικής προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές
Σε ανακοίνωσή της για τα γεγονότα στη Χαλκιδική με την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και όχι μόνο, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναφέρει τα εξής:
Θρηνούμε σήμερα για την απώλεια έξι ανθρώπων και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους οικείους τους αλλά και στους δεκάδες τραυματίες.
Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε μέσα σε ελάχιστο χρόνο μια μεγάλη περιοχή της Χαλκιδικής προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές , μεταξύ των οποίων και ζημιές στα δίκτυα της χαμηλής και μέσης τάσης (ΧΤ και ΜΤ) αλλά και στις υποδομές της Μεταφοράς (ΥΤ).
Από την πρώτη στιγμή τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ (ΧΤ και ΜΤ) και του ΑΔΜΗΕ (υψηλή τάση ΥΤ) κινητοποιήθηκαν άμεσα προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν και να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση.
Οι συνάδελφοί μας στα συνεργεία των ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ καταβάλλουν έντονες προσπάθειες με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα και δείχνουν -όπως πάντα- ιδιαίτερο ζήλο , ξεπερνώντας τους εαυτούς τους αλλά είναι χρήσιμο να επαναλάβουμε ότι χρειάζεται προσοχή, τήρηση των κανόνων και σύνεση.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης