Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέες κατασκευές φωτοβολταϊκών σταθμών από την energyTech

tags :
Νέες κατασκευές φωτοβολταϊκών σταθμών από την energyTech

 Έναρξη εργασιών εγκατάστασης 4 νέων φ/β σταθμών 2MW


Η energyTech συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς μέσα στον Ιούλιο ξεκίνησε την κατασκευή 4 φ/β σταθμών συνολικής ισχύος 2MW στις ευρύτερες περιοχές της Κοζάνης και της Ροδόπης.
Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του Σεπτεμβρίου, ενώ η ετήσια απόδοση του κάθε σταθμού θα ξεπεράσει τις 940.000kWh.
Και στα 4 έργα των 500ΚW εγκαταστάθηκαν κινητές βάσεις στήριξης (tracker) της Ισπανικής εταιρείας Mecasolar. Πιο συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν με τη μέθοδο της πασαλόμπηξης tracker τύπου HYPERION-SR®, που αποτελεί τον  πιο προηγμένο οριζόντιο ηλιοστάτη της αγοράς.
Επιπλέον, επιλέξαμε τους inverter blueplanet 125 TL3 της γερμανικής εταιρίας KACO new energy GmbH, που αποτελούν την αφρόκρεμα στην παγκόσμια αγορά των inverter σήμερα. Με τάση λειτουργίας στα 1500V και βαθμό απόδοσης 99,2% προσφέρει στον επενδυτή τη μέγιστη παραγωγή ενέργειας.
Η ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη για εμάς. Εγκαταστήσαμε στα πάρκα μας φ/β πάνελ JA SOLAR, ενός εκ των 2 μεγαλύτερων παγκοσμίως καθετοποιημένων κατασκευαστών. Η άψογη και συνεχής συνεργασία μας τα τελευταία έτη με την Bigsolar, το μεγαλύτερο προμηθευτή φ/β πλαισίων στην Ελλάδα, συνέβαλε στην επιλογή μας.




www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης