Ηλεκτρισμός

Nissan και EDF ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης

tags :
Nissan και EDF ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης
Καινοτομίες με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία
Nissan και EDF ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης μέσω των έξυπνων σταθμών φόρτισης στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ιταλία.
Η συνεργασία των δύο εταιρειών επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη αποτελεσματικών και οικονομικά αποδοτικών λύσεων έξυπνης χρέωσης, συνδυάζοντας τις τεχνολογίες τους καινοτομίες, τόνισε η γαλλική εταιρεία EDF.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Nissan θα είναι υπεύθυνη για την πώληση οχημάτων συμβατών με το δίκτυο και η EDF Group θα επιβλέπει τις λύσεις φόρτισης του οχήματος σε δίκτυα και συναφείς υπηρεσίες.
Παράλληλα, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα προσφέρει και άλλη λύση, καθώς θα χρησιμεύει ως κινητή μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
Τέλος, ο πελάτης από την πλευρά του θα μπορεί να πουλήσει με τη σειρά του ηλεκτρικό ρεύμα που έχει αποθηκευτεί στο ηλεκτροκίνητο όχημα του στο δίκτυο, έτσι ώστε να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα για να αντισταθμίσει το κόστος ιδιοκτησίας του οχήματος.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης