Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Πανελλαδική συγκέντρωση της Π.Ο.Π.Ε.Κ. στις 6 Οκτωβρίου

Πανελλαδική συγκέντρωση της Π.Ο.Π.Ε.Κ. στις 6 Οκτωβρίου
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, πανελλαδική συγκέντρωση του κλάδου, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα της αγοράς καυσίμων, ενόψει και της έναρξης της περιόδου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. 

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

-Η ανεξέλεγκτη παραβατικότητα που εξακολουθεί παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις και δεσμεύσεις της Πολιτείας να μαστίζει την αγορά καυσίμων, εις βάρος των νόμιμων επιχειρήσεων και του καταναλωτή.
-Ο αθέμιτος ανταγωνισμός.
-Η πολυνομία και η γραφειοκρατία, που αυξάνουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων και καθιστούν τους πρατηριούχους έρμαια στις διαθέσεις των ελεγκτικών αρχών.

Στη συγκέντρωση θα παραστούν και θα μιλήσουν:

-  Ο Καθηγητής εργατικού και συνδικαλιστικού  δικαίου, νομικός και πρώην υπουργός κ. Αλέξης Μητρόπουλος για τα ασφαλιστικά θέματα των πρατηριούχων – εμπόρων καυσίμων.
-  Ο φοροτεχνικός κ. Αντώνης Μουζάκης για τα λογιστικά – φορολογικά θέματα του κλάδου.
- Ο   Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.Π.Ε.Κ Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος   κ. Γιώργος Ξανθούλης για τις τελευταίες εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο της αγοράς και ιδίως στο ζήτημα της συγκρότησης Κοινοπραξιών πρατηριούχων για απευθείας εισαγωγές καυσίμων.
- Ο τεχνικός σύμβουλος της Π.Ο.Π.Ε.Κ. ηλεκτρολόγος-μηχανολόγος-μηχανικός κ. Παναγιώτης Καρανάσιος

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.
 
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης