Επένδυση της Ταϊβάν στην κατασκευή υπεράκτιου αιολικού πάρκου 376 MW

Επένδυση της Ταϊβάν στην κατασκευή υπεράκτιου αιολικού πάρκου 376 MW
Η κατασκευή του εν λόγω project θα ξεκινήσει το 2020 και θα αποτελείται από συνολικά 22 ανεμογεννήτριες
Όλο και προχωρά η κατασκευή του αιολικού πάρκου Formosa 2 στην Ταϊβάν (ισχύος 376 MW), μετά την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών 47 SG 8.0-167 DD της Siemens Gamesa.
Και όλα αυτά στο πλαίσιο της εντολής των εταιριών της Macquarie Green Investment Group και της Swancor Renewable Energy.
Η κατασκευή του εν λόγω project θα ξεκινήσει το 2020 και θα αποτελείται από συνολικά 22 ανεμογεννήτριες.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επενδυτική απόφαση που πήραμε για την υπεράκτια κατασκευή του Formosa 2. Μόλις ολοκληρωθεί, θα παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για 380.000 σπίτια. Το έργο αποτελεί σημαντική συμβολή στους στόχους της Ταϊβάν για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και προσβλέπουμε στην στενή συνεργασία με τους τοπικούς και διεθνείς εταίρους μας για να διασφαλίσουμε την επιτυχή ολοκλήρωσή του» είπε χαρακτηριστικά ο Kimberly Cram, Διευθυντής Έργου της Formosa 2.
Υπενθυμίζεται πως αυτό το τελευταίο αιολικό πάρκο θα είναι ένα από τα πρώτα έργα του τομεακού αναπτυξιακού προγράμματος της κυβέρνησης της Ταϊβάν. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε για την προώθηση της κατασκευής αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 5,5 GW έως το 2025.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης