Επιχειρήσεις

APC by Schneider Electric: Νέος κύκλος εξειδικευμένων Edge Business webinars

APC by Schneider Electric: Νέος κύκλος εξειδικευμένων Edge Business webinars
Με πρωταρχική προτεραιότητα τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών της και στόχο την επιχειρηματική βιωσιμότητά τους, η APC by Schneider Electric διοργανώνει ένα νέο πανευρωπαϊκό κύκλο webinars
Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει τη νέα σειρά εξειδικευμένων webinars στο Partner Portal της APC by Schneider Electric με στόχο να εξασφαλίσει την προσφορά των απαιτούμενων υπηρεσιών και εργαλείων στους συνεργάτες της.
Ο νέος κύκλος webinars αφορά στις τελευταίες τάσεις στο edge computing και τις σχετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες που ενδιαφέρουν τους επαγγελματίες της Πληροφορικής. Λαμβάνοντας συμμετοχή στα νέα δωρεάν webinars, οι επαγγελματίες θα μπορούν να εκπαιδευτούν σε θέματα σχεδιασμού edge computing λύσεων και να κατανοήσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιώσουν την ανθεκτικότητα του δικτύου και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Τα προγραμματισμένα webinars έχουν ως εξής:

•    12/11/2019: Ταχύτερη και πιο εύκολη ανάπτυξη με τις EcoStruxure Micro DC λύσεις
•    26/11/2019: Προστασία του edge με τα Smart UPS της APC
•    10/12/2019: Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τις προκλήσεις στις επιχειρηματικές δραστηριότητες

Προτεραιότητα της APC by Schneider Electric είναι η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών της σε σημαντικά θέματα του κλάδου προσφέροντάς τους τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία για την ενίσχυση των γνώσεων τους, τη βελτίωση της επιχειρηματικής στρατηγικής και την επιχειρηματική βιωσιμότητα. Παράλληλα, στο πλαίσιο δράσης του Partner Program ενισχύεται η αλληλεπίδραση των συνεργατών, καθώς έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται βέλτιστες πρακτικές και να μεταφέρουν την αντίστοιχη εμπειρία τους στον κλάδο που ειδικεύονται. Με την παρακολούθηση των αντίστοιχων webinars, οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τριών κατηγοριών πιστοποιήσεις, την Select, την Premier και την Elite.

Το Partner Program της APC by Schneider Electric αποτελεί ένα ολοκληρωμένο portal ενημέρωσης και εκπαίδευσης, με νέα για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του ΙΤ και τις ολοκληρωμένες λύσεις της APC by Schneider Electric, με διαθέσιμο υλικό marketing, ώστε οι συνεργάτες της εταιρείας να παραμένουν συνεχώς ανταγωνιστικοί στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης