Vestas: Εντολή για την προμήθεια 21 ανεμογεννητριών για αιολικό πάρκο 118 MW στην Φινλανδία

Vestas: Εντολή για την προμήθεια 21 ανεμογεννητριών για αιολικό πάρκο 118 MW στην Φινλανδία
Η παράδοση στροβίλων προγραμματίζεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2021, ενώ η έναρξη λειτουργίας προβλέπεται για το τρίτο τρίμηνο του 2021
Εντολή από την φινλανδική εταιρεία ενέργειας, EPV Energia, έλαβε η Vestas για την παραλαβή 21 ανεμογεννητριών, τύπου V150-5,6 MW για το αιολικό έργο Paskoonharju II στο δήμο Teuva της Φινλανδίας και συνολικής ισχύος 118 MW.
Πρόκειται για μια σπουδαία λύση που συνδυάζει την αξιοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας για τις ανάγκες της αιολικής βιομηχανίας.
«Η ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας της EPV βασιζόταν πάντοτε σε μια μακροπρόθεσμη σκοπιά με μια προσέγγιση που βασίζεται στην αγορά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ισχυρή εμπειρία και την ιστορία της Vestas που λειτουργούν σε ένα εμπορικό περιβάλλον» τόνισε ο Frans Liski, Διευθύνων Σύμβουλος της EPV Tuulivoima.
Από την πλευρά του, ο Nils de Baar, Πρόεδρος της Vestas Northern & Central Europe, τόνισε πως: «Αυτή η εντολή υπογραμμίζει την τέλεια εφαρμογή του στροβίλου V150-5.6 MW με τις φινλανδικές συνθήκες ανέμου. Με την ανάπτυξη των πιο προηγμένων στροβίλων EnVentus με εξατομικευμένους πύργους, εξασφαλίζουμε το χαμηλότερο κόστος ενέργειας που δημιουργεί τη μέγιστη αξία για την επιχειρηματική περίπτωση του πελάτη μας».
Τέλος, η παράδοση στροβίλων προγραμματίζεται να ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2021, ενώ η έναρξη λειτουργίας προβλέπεται για το τρίτο τρίμηνο του 2021.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης