Πετρέλαιο

Ρωσία: Να μην αλλάξει η πετρελαϊκή παραγωγή μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020

Ρωσία: Να μην αλλάξει η πετρελαϊκή παραγωγή μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020
Εν αναμονή του α' τριμήνου του νέου έτους
Οι ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες πρότειναν σήμερα (28/11) να μην αλλάξουν τις ποσοστώσεις παραγωγής στο πλαίσιο της παγκόσμιας συμφωνίας μέχρι το τέλος Μαρτίου όπου και λήξει η ισχύουσα συμφωνία.
Οι προτάσεις για διατήρηση της συμφωνίας μεταξύ του Οργανισμού των χωρών εξαγωγής πετρελαίου και των χωρών που δεν ανήκουν στον ΟΠΕΚ έως το τέλος Μαρτίου έγιναν σε συνάντηση με τον υπουργό Ενέργειας, Alexander Novak , ο οποίος θα παραστεί στις συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδας στη Βιέννη.
Ο ΟΠΕΚ και οι σύμμαχοί του, μέχρι στιγμής αναμένουν να επεκτείνουν τις περικοπές στην παραγωγή μέχρι τα μέσα του 2020, ενώ ο παραγωγός εκτός ΟΠΕΚ, Ρωσία, υποστηρίζει την ώθηση της Σαουδικής Αραβίας για σταθερές τιμές πετρελαίου εν μέσω της εισαγωγής του κρατικού πετρελαϊκού γίγαντα Saudi Aramco.
Σήμερα, οι ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες πρότειναν στη Novak να συναντηθούν ξανά στα τέλη Μαρτίου για να συζητήσουν τη συμφωνία πετρελαίου, δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση ο Ravil Maganov, πρώτος αντιπρόεδρος της Lukoil
«Παραμένουμε στη συμφωνία με τις ίδιες ποσοστώσεις. Θα συναντηθούμε στο τέλος του πρώτου τριμήνου για να συζητήσουμε. Αυτές είναι οι προτάσεις μας» τόνισε ο Maganov.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης