Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Υπογραφή σύμβασης της Rosneft για την προμήθεια 2 εκατ. τόνων πετρελαίου στην Ινδία

Υπογραφή σύμβασης της Rosneft για την προμήθεια 2 εκατ. τόνων πετρελαίου στην Ινδία

Σημαντικά ενεργειακά ζητήματα στο τραπέζι

Σύμβαση με την Indian Oil Corporation Limited (IOCL) υπέγραψε η Rosneft για την προμήθεια έως 2 εκατομμυρίων τόνων πετρελαίου στην Ινδία μέσω του λιμανιού Novorossiysk έως το τέλος του 2020, ανακοίνωσε σήμερα (5/2) η ρωσική εταιρεία.

Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της Rosneft, Igor Sechin στο Νέο Δελχί. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε επίσης μια συνάντηση εργασίας με τον Ινδό υπουργό πετρελαίου και φυσικού αερίου, Dharmendra Pradhan.

Σύμφωνα με τη Rosneft, ένα σημαντικό θέμα των συνομιλιών μεταξύ του Sechin και του Pradhan ήταν το ζήτημα της παροχής στους Ινδούς καταναλωτές, ποιότητας ακατέργαστου πετρελαίου και προϊόντων με βάση το πετρέλαιο, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του εφοδιασμού της Ινδίας με ρωσικό πετρέλαιο.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές συζήτησαν τα κοινά έργα των εταιρειών Rosneft και ινδικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Sakhalin-1, η Taas-Yuryakh, η ομάδα Vankor (μια κοινοπραξία ινδικών εταιρειών κατέχει το 49% και Nayara Energy)» τόνισε η πλευρά της Rosneft.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης