Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΗΡΩΝ: Συνεχίζει τη δυναμική πορεία με την είσοδο δύο νέων καταστημάτων σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

tags :
ΗΡΩΝ: Συνεχίζει τη δυναμική πορεία με την είσοδο δύο νέων καταστημάτων σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

H έναρξη λειτουργίας των δύο νεών καταστημάτων ΗΡΩΝ σηματοδοτεί την επέκταση της πελατοκεντρικής στρατηγικής του

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής με δύο νέα σημεία εξυπηρέτησης ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπορική του παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη,  κινούμενος σταθερά πάνω στη στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Στα καταστήματα ΗΡΩΝ μπορεί κανείς να επιλύσει απορίες του γύρω από θέματα διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας, να επιλέξει πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι ή την επιχείρησή του με τους συμφερότερους όρους αλλά και να ενημερωθεί για τα προνόμια και εκπτώσεις που απολαμβάνουν οι πελάτες του ΗΡΩΝΑ. Επίσης, στα καταστήματα ΗΡΩΝ προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις smart home, όπως τα blueBNB GADGETS by ΗΡΩΝ, για τον έλεγχο της κατανάλωσης και την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών αναγκών ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

H έναρξη λειτουργίας των δύο νεών καταστημάτων ΗΡΩΝ σηματοδοτεί την επέκταση της πελατοκεντρικής στρατηγικής του. Ο ΗΡΩΝ, ως κορυφαίος όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, αριθμεί πλέον έξι σημεία πανελλαδικά και έρχεται ακόμα πιο κοντά στην ανάγκη των πελατών του για εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

 

Σταθμός Μετρό Άγιος Αντώνιος, Αθήνα

 

Βούλγαρη 38, Θεσσαλονίκη

 

 

Τσιμισκή 5, Θεσσαλονίκη

 

Λ. Κηφισίας 140, Αθήνα

 

Επαμεινώνδα 62, Θήβα

 

Έβανς 13, Ηράκλειο Κρήτης

 

Σχετικά με τον ΗΡΩΝΑ

Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί 2 μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582MW. Περισσότεροι από 150.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η μετοχική σύνθεση του ΗΡΩΝΑ είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από:

- τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως

- την ENGIE, τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο παραγωγό και προμηθευτή ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο

- την QATAR PETROLEUM που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.heron.gr

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης