Επιχειρήσεις

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ για φυσικό αέριο και ρεύμα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ για φυσικό αέριο και ρεύμα
H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, καλωσορίζει στην κορυφαία ομάδα της την κορυφαία μορφή του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη, και μοιράζεται το νέο συμβόλαιο για φυσικό αέριο και ρεύμα μέσα από μια ανατρεπτική καμπάνια επικοινωνίας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έδωσε τέλος στη φημολογία των περασμένων ημερών για τη νέα μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη, αποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για ένα έξυπνο διαφημιστικό τρικ. Έτσι, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έδωσε επίσημα τα χέρια με την κορυφαία ομάδα ενέργειας ZeniΘ, δίνοντας τέλος στην αγωνία των θαυμαστών του.

Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής με το σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, κάνει την επόμενη κίνησή του επιλέγοντας την ομάδα της ZeniΘ ως πάροχο ενέργειας. Την ιστορική ομάδα που έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία και με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.


anl

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε: «Η ιστορία μου έχει αποδείξει ότι μ’ αρέσει να κερδίζω.  Ακόμη και στην καθημερινότητά μου, επιλέγω την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ».

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα μας στοχεύει πάντα στην κορυφή τόσο μέσα από τα καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα, τις πρόσθετες υπηρεσίες και την άρτια υποστήριξη, όσο και μέσα από την γεμάτη ενέργεια επικοινωνία της με το ελληνικό κοινό σε όλα τα σημεία επαφής. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ».

H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό. Η εξειδικευμένη ομάδα της ZeniΘ είναι έτοιμη να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες και καθοδήγηση στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της Εταιρείας.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης

?>