Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η ZeniΘ στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της και το έργο των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης  

Η ZeniΘ στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της και το έργο των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης   

Δώρο το μηνιαίο πάγιο στο ρεύμα και 5% επιπλέον έκπτωση στην τιμή φυσικού αερίου σε όλους τους οικιακούς πελάτες της - Δωρεά σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

 H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των οικιακών πελατών της και τους στηρίζει έμπρακτα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, προσφέροντας δωρεάν το μηνιαίο πάγιο στο ρεύμα τους και 5% επιπλέον έκπτωση στην τιμή του φυσικού αερίου για τον Απρίλιο, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό ακόμη περισσότερο στην εξοικονόμηση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Ταυτόχρονα στηρίζει τη Θεσσαλονίκη, την πόλη στην οποία βρίσκονται οι ρίζες της, με δωρεά για την κάλυψη των δαπανών του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες τους για ένα ολόκληρο μήνα (μάσκες τριών τύπων και αντισηπτικά χειρός).  

Ο εξοπλισμός αναμένεται να παραδοθεί στα νοσοκομεία σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης.

Η ZeniΘ, με την κορυφαία της ενέργεια αφουγκράζεται πάντα τις ανάγκες των πελατών της, της τοπικής αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και συνεισφέρει με πολλαπλούς τρόπους προς όφελός τους.  

Η εταιρεία, συνδράμοντας τον εθνικό στόχο για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid 19 για την προστασία της ατομικής υγείας, διαθέτει για τους πελάτες τις «έξυπνες» πλατφόρμες της για την εύκολη και άμεση εξυπηρέτησή τους εξ αποστάσεως, με την επίσκεψη στην σελίδα της zenith.gr ή καλώντας στο 18321.

Δίνει επίσης τη δυνατότητα για την online εξόφληση λογαριασμών μέσω της σελίδας της ή με τη χρήση της online υπηρεσίας My Zeniθ, ενώ η ομάδα της ΖeniΘ παρέχει πλήρη υποστήριξη μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter.

www.worldenenrgynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης