Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ολοκλήρωση τριών έργων ισχύος 3MW της Ενεργειακής Κοινότητας «ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ»

Ολοκλήρωση τριών έργων ισχύος 3MW της Ενεργειακής Κοινότητας  «ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ»
Η Messaritis ολοκλήρωσε και παρέδωσε τα έργα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου IEC62446:2016

Η Messaritis Ανανεώσιμες συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών, ολοκλήρωσε τη μελέτη και την κατασκευή τριών νέων έργων, συνολικής ισχύος 3MW στην Κεντρική Ελλάδα. Η Ενεργειακή Κοινότητα που εμπιστεύτηκε την υλοποίηση των έργων της στην εταιρία είναι η «ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».

Προκειμένου να διασφαλιστεί το άριστο αποτέλεσμα, η κατασκευή των έργων πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά με συνεργεία της εταιρίας Messaritis. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αριθμεί περισσότερα από τριάντα άτομα και αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς επίσης και από εξειδικευμένους τεχνικούς. Η Messaritis ολοκλήρωσε και παρέδωσε τα έργα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου IEC62446:2016. Έχοντας πάντα ως στόχο την υψηλή παροχή υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών του κάθε έργου πραγματοποιεί εναέριες λήψεις με τη χρήση drone υψηλής ανάλυσης, σε κάθε στάδιο της κατασκευής, για την συνεχή ενημέρωση της προόδου των εργοταξίων προς τους συνεργάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ολοκλήρωση των έργων αποτελεί τη συνέχεια μιας άριστης συνεργασίας καθώς οι επενδυτές έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν την κατασκευή τεσσάρων ακόμη έργων ισχύος 2MW στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, γεγονός που ενισχύει περεταίρω τη θέση πως η Messaritis αποτελεί έναν διαχρονικά αξιόπιστο συνεργάτη για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών επενδύσεων.

Ο Πρόεδρος της Ενεργειακής Κοινότητας, Δημήτρης Γκατζηρούλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Πέρα από την συνεργασία που είχαμε για την επέκταση του χαρτοφυλακίου έργων της ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΑΕ, η ολοκλήρωση των πρώτων έργων της ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ που αναθέσαμε έγινε απρόσκοπτα και εντός των συμβατικών προθεσμιών καθώς η Messaritis είναι ένας από τους βασικούς αρωγούς της προσπάθειάς μας. Έτσι, συνεχίζουμε την ωρίμανση των έργων που αναπτύχθηκαν από την ΓΕΩΑΠΟΔΟΣΗ και το επενδυτικό μας πλάνο που συγχρηματοδοτείται από την ETE και την EIB ώστε στο τέλος του 2020 να παράγουμε συνολικά άνω των 35GWh σε ετήσια βάση.»

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης