Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ρωσία: Πάνω από 200 άτομα με κορωνοϊό σε εργοτάξιο της Novatek

Ρωσία: Πάνω από 200 άτομα με κορωνοϊό σε εργοτάξιο της Novatek

Η Novatek ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις στη μονάδα του Μούρμανσκ συνεχίζονταν ως συνήθως παρά τα κρούσματα

Πάνω από 200 άτομα έχουν μολυνθεί με κορωνοϊό σε εργοτάξιο της ρωσικής εταιρείας παραγωγής φυσικού αερίου Novatek στην περιοχή του βόρειου Μούρμανσκ, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax την Τετάρτη 15.4.2020.

Η θυγατρική της Novatek, η Novatek-Murmansk, κατασκευάζει ένα εργοστάσιο στην περιοχή για την δημιουργία δομών που έχουν σχεδιαστεί για το μελλοντικό του έργο Arctic LNG-2.

Η Novatek ανακοίνωσε ότι οι επιχειρήσεις στη μονάδα του Μούρμανσκ συνεχίζονταν ως συνήθως παρά τα κρούσματα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax ανέφερε ότι εντοπίστηκαν 206 περιπτώσεις κορωνοϊού στην περιοχή, όπου η ρωσική εταιρεία Velesstroy έχει αναλάβει υπεργολαβία για την κατασκευή του εργοστασίου.

Ξεχωριστά, ο περιφερειακός κυβερνήτης, Andrey Chibis,, δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανασταλεί η κατασκευή λόγω της εκδήλωσης της μόλυνσης, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Σύμφωναμε το πρακτορείο, υπήρξαν 268 περιπτώσεις κοροναϊού στην περιοχή του Μούρμανσκ από τις 14 Απριλίου.

«Όλοι οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί για COVID-19 στάλθηκαν στο νοσοκομείο», ανακοίνωσε η Novatek χωρίς να αναφέρει τον αριθμό των νοσούντων.

Το υπουργείο έκτακτης ανάγκης έχει δημιουργήσει ένα προσωρινό νοσοκομείο για τη θεραπεία ασθενών κοντά στο εργοτάξιο, ανέφερε επίσης το Interfax.

Η Ρωσία ανακοίνωσε την Τετάρτη 3.388 νέες περιπτώσεις κορωνοϊού, νέο ρεκόρ ημερήσιας αύξησης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε εθνικό επίπεδο σε 24.490, ανέφερε το κέντρο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού της χώρας. Οι θάνατοι ανέρχονται σε 198 άτομα στη Ρωσία.

www.worldenergynews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης