Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ και σε Κοινωνικές Οργανώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19

Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ και σε Κοινωνικές Οργανώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19
Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) της Ελλάδος
Η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί τον βασικό μέτοχο του ΔΕΣΦΑ, στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανάσχεση της πανδημίας COVID-19.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προφέρει 500.000 ευρώ κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπως και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η ActionAid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, οι οποίες αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση και συνδράμουν τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των πολιτών/του κοινωνικού συνόλου.
Μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90,000 αδιαβρòχων χειρουργικων στολων από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.
Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) της Ελλάδος. Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Ιταλική Snam (54%), η  Ισπανική Enagas (18%), η Βελγική Fluxys (18%) και ο Όμιλος Κοπελούζου (10%).


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης