Τελευταία Νέα
Ενέργεια

''Παράθυρο" Italgas για σύμπραξη με άλλο υποψήφιο στη διεκδίκηση της ΔΕΠΑ Υποδομών

''Παράθυρο
Εννέα σχήματα είχαν εκδηλώσει τον Φεβρουάριο ενδιαφέρον για την πώληση της ΔΕΠΑ Υποδομών, μεταξύ των οποίων και η Italgas

Το ενδεχόμενο να υποβάλει κοινή προσφορά για τη ΔΕΠΑ, σε συνεργασία και με άλλους εταίρους, φέρεται να εξετάζει η Italgas, αφού πρώτα δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα των υποψηφίων που θα περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, τις επόμενες εβδομάδες.
«Η κοινοπραξία που θα υποβάλει προσφορά μπορεί να σχηματισθεί ακόμη και μετά τη short-list των προτιμώμενων υποψηφίων που αναμένουμε ότι θα έχει δοθεί στη δημοσιότητα έως τα τέλη Μαϊου. Στόχος μας είναι να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, με το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με άλλους παίκτες», τόνισε σε δηλώσεις του στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της Italgas, Πάολο Γκάλο.
Εννέα σχήματα είχαν εκδηλώσει τον Φεβρουάριο ενδιαφέρον για την πώληση της ΔΕΠΑ Υποδομών, μεταξύ των οποίων και η Italgas.
«Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται και από την εξέλιξη της κατάστασης με την πανδημία του Covid-19. Θα περάσουμε απευθείας στη δεσμευτική προσφορά και αναμένουμε ότι η διαδικασία θα έχει κλείσει έως τα τέλη του έτους», δήλωσε ο κ. Γκάλο της Italgas.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης