Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Στα 9,42 εκατ. βαρέλια ημερησίως μειώθηκε η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας τον Μάιο

Στα 9,42 εκατ. βαρέλια ημερησίως μειώθηκε η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας τον Μάιο
Η παραγωγή πετρελαίου και συμπυκνωμάτων της Ρωσίας ήταν 11,35 εκατομμύρια bpd τον Απρίλιο και ήταν κατά μέσο όρο 9,43 εκατομμύρια bpd νωρίτερα τον Μάιο

Στα 9,42 εκατ. βαρέλια ημερησίως μειώθηκε η παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας από την 1η έως 19 Μαΐου, καθώς τέθηκε σε ισχύ μια παγκόσμια συμφωνία για τη μείωση της παραγωγής.
Η συμφωνία για τον περιορισμό της παραγωγής αργού που επιτεύχθηκε μεταξύ του Οργανισμού Πετρελαιοειδών Εξαγωγικών Χωρών, της Ρωσίας και άλλων παραγωγών (OPEC+) τέθηκε σε ισχύ από την 1η Μαίου.
Η παραγωγή πετρελαίου και συμπυκνωμάτων της Ρωσίας ήταν 11,35 εκατομμύρια bpd τον Απρίλιο και ήταν κατά μέσο όρο 9,43 εκατομμύρια bpd νωρίτερα τον Μάιο. Το υπουργείο Ενέργειας δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.
Από την πλευρά του, το ΥΠΕΝ ζήτησε από τις εταιρείες να μειώσουν την παραγωγή κατά 20% η καθεμία, χωρίς εξαιρέσεις για μεγάλα έργα υπό την ηγεσία ξένων εταιρειών.
Η Khanty-Mansiysk, μία από τις κορυφαίες επαρχίες παραγωγής της Ρωσίας μειώθηκε κατά 15% έως 4 εκατομμύρια bpd. Για την προστασία των θέσεων εργασίας και των εσόδων, ζήτησε από άλλες περιοχές να επωμιστούν ορισμένες από τις περικοπές της.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης