Τελευταία Νέα

Το πρωτοποριακό Κέντρο Ελέγχου της RWE για την παρακολούθηση των ενεργειακών της assets

Το πρωτοποριακό Κέντρο Ελέγχου της RWE για την παρακολούθηση των ενεργειακών της assets
Η RWE έχει δεσμευτεί να επενδύσει 5 δισεκατομμύρια λίρες έως το 2022 σε τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών άνθρακα

Η RWE δημιούργησε μια νέα αίθουσα ελέγχου για τη βελτιστοποίηση της παρακολούθησης των ενεργειακών πόρων της ξηράς και της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Η νέα αίθουσα ελέγχου εκτελεί διάφορες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης στροβίλων, της επαναφοράς στροβίλων που έχουν υποστεί βλάβη, της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας, που λειτουργεί ως σημείο ελέγχου για τοποθεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, θεσπίζει περικοπές δικτύου και παρέχει απάντηση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για τα δίκτυα.

Παράλληλα, το κέντρο ελέγχου στεγάζει 120 υπαλλήλους και υποστηρίζει 1.750 MW ανανεώσιμων λειτουργικών σταθμών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, που είτε πλήρως είτε εν μέρει ανήκουν στην RWE Renewables. Το κέντρο λειτουργίας είναι ένα πρώην γραφείο της E.ON. Υπενθυμίζεται ότι η RWE έχει δεσμευτεί να επενδύσει 5 δισεκατομμύρια λίρες έως το 2022 σε τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών άνθρακα με φιλοδοξία να είναι ουδέτερη ως προς τον άνθρακα έως το 2040.
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο ελέγχου θα υποστηρίζει τη νέα επιχείρηση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Από την πλευρά του, ο μηχανικός David Saunders μίλησε για τη δυσκολία του νέου αυτού τεχνικού έργου. «Η ανοικοδόμηση ήταν εξαιρετικά δύσκολη, κυρίως λόγω της αλλαγής στις διαστάσεις του δωματίου, της θέσης και των υπηρεσιών κτιρίου. Ωστόσο, η ομάδα και οι εργολάβοι συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν έναν φανταστικό χώρο εργασίας, χρησιμοποιώντας μαθήματα που αντλήθηκαν κατά τα προηγούμενα 12 χρόνια λειτουργίας».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης