Τελευταία Νέα
Ηλεκτρισμός

Παρουσίαση του νέου σταθμού φόρτισης «BusinessLine» από την ENGIE Hellas

Παρουσίαση του νέου σταθμού φόρτισης «BusinessLine» από την ENGIE Hellas
H ENGIE Hellas, στηρίζει και προωθεί την πράσινη ενέργεια, υποστηρίζοντας με απόλυτο τρόπο τη μετάβαση στις μηδενικές εκπομπές άνθρακα

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση το Εθνικό Σχέδιο για την προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη Αθηνών. Κατά τη διάρκεια αυτής, παρουσιάστηκε από τον πρωθυπουργό το πρόγραμμα για τη μετάβαση της χώρας μας στην Ηλεκτροκίνηση και υπεγράφη η «Πράσινη Συμφωνία».

Η ENGIE Hellas, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και έχοντας εγκαταστήσει ήδη περισσότερους από 200 σταθμούς φόρτισης σε όλη τη χώρα, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Παρουσίασε το σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων BusinessLine της Ολλανδικής εταιρείας EVBox (μέλος του Ομίλου ENGIE, με περισσότερα από 120.000 σημεία φόρτισης παγκοσμίως), δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παρευρέθηκαν να πάρουν πληροφορίες για τη διαδικασία φόρτισης και τα διαφορετικά μοντέλα σταθμών φόρτισης.
Οι υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης που προσφέρει η εταιρεία συνδυάζουν σταθμούς φόρτισης, έξυπνες υποδομές, πλατφόρμα διαχείρισης φόρτισης, λογισμικό ανοιχτού κώδικα, τυποποιημένα πρωτόκολλα και επεκτασιμότητα δικτύου φόρτισης

Η ENGIE Hellas, στηρίζει και προωθεί την πράσινη ενέργεια, υποστηρίζοντας με απόλυτο τρόπο τη μετάβαση στις μηδενικές εκπομπές άνθρακα. Μέσω της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης σε Ηλεκτροκίνηση, Ενεργειακές Υπηρεσίες, Διαχείριση Εγκαταστάσεων και ΙοΤ λύσεις, βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των εταιρειών που στρέφονται σε «πράσινες» πρακτικές.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης