Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Η Marathon Petroleum σταματά τα έργα στο διυλιστήριο St. Paul Park στη Μινεσότα

Η Marathon Petroleum σταματά τα έργα στο διυλιστήριο St. Paul Park στη Μινεσότα
Η Marathon Petroleum θα μειώσει τις κεφαλαιουχικές δαπάνες κατά περίπου 30%
Το αμερικανικό διυλιστήριο Marathon Petroleum Corp καθυστερεί όλα τα έργα συντήρησης στο διυλιστήριο των 102.000 βαρελιών ημερησίως στο St. Paul Park στη Μινεσότα, για το 2020, εν μέσω ανησυχιών σχετικά με τη διάδοση του κορωνοϊού σύμφωνα με το Reuters.

Αρκετά διυλιστήρια έχουν καθυστερήσει την προγραμματισμένη συντήρηση στα εργοστάσιά τους φέτος λόγω ανησυχιών σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού μεταξύ των εργαζομένων ή ως μέρος των περικοπών κεφαλαίων και λειτουργικών εξόδων.

Οι εργολάβοι που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα έργων για το διυλιστήριο ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχίσουν μέχρι το επόμενο έτος, σύμφωνα με την πηγή. Η προγραμματισμένη εργασία περιελάμβανε συντήρηση σε μια μονάδα αργού το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Industrial Info Resources (IIR), το οποίο παρακολουθεί τις εργασίες διυλιστηρίου και τις διακοπές.

Ανάλογα με το μέγεθος ενός έργου, η συντήρηση του διυλιστηρίου μπορεί να απαιτήσει από χιλιάδες συμβασιούχους εργαζόμενους που εργάζονται για αρκετές εβδομάδες ή μήνες να πραγματοποιήσουν αναβαθμίσεις και συντήρηση στη μονάδα.

Οι οδηγίες κοινωνικής απόστασης μπορεί να είναι δύσκολο να τηρηθούν κατά τη διεξαγωγή τέτοιων εργασιών, σύμφωνα με τους ραφιναριστές.
Το διυλιστήριο St. Paul Park λειτουργεί με χαμηλότερα ποσοστά εν μέσω της μειωμένης ζήτησης για εξευγενισμένα προϊόντα που προκύπτουν από την πανδημία, σύμφωνα με το IIR.

Η Marathon Petroleum ανακοίνωσε τον Μάιο ότι θα μειώσει τις κεφαλαιουχικές δαπάνες κατά περίπου 30% και αναμένεται να μειωθεί το λειτουργικό κόστος κατά 950 εκατομμύρια δολάρια.

Η καθαρή ζημιά που αποδίδεται στην Marathon ήταν 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2020, καθώς κράτησε 12,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρεώσεις που σχετίζονται με απομειώσεις αποθεμάτων και απομείωση υπεραξίας.



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης