Διεθνή

Nέο πακέτο 1,2 τρισ δολ με επιταγές 1200 δολ εξήγγειλαν Mnuchin, Kudlow για τις ΗΠΑ

tags :
Nέο πακέτο 1,2 τρισ δολ με επιταγές 1200 δολ εξήγγειλαν Mnuchin, Kudlow για τις ΗΠΑ
Mnuchin (ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ): Στις 27/7 το νέο πακέτο ύψους 1, 2 τρισ. δολαρίων για τις επιπτώσεις του Covid -19
Το νέο νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικάνων για την επούλωση των πληγών από τον κορωνοϊό στις ΗΠΑ ύψους 1,2 τρισ. δολαρίων θα δημοσιευθεί τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Steve Mnuchin.
Ο ίδιος εξέφρασε τη βεβαιότητα, πως οι Ρεπουμπλικάνοι θα κινηθούν ταχύτατα για να επιλυθούν οι όποιες διαφορές υπάρξουν με τους Δημοκρατικούς.
Τα πιο πιεστικά ζητήματα είναι τα ενισχυμένα επιδόματα ανεργίας που τελειώνουν την επόμενη εβδομάδα και η προστασία από αγωγές σχετικά με τα ενοίκια, δήλωσε ο Mnuchin.
«Μπορούμε να κινηθούμε πολύ γρήγορα με τους Δημοκρατικούς σε αυτά τα θέματα.
Έχουμε κινηθεί γρήγορα στο παρελθόν και δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να κινηθούμε ξανά γρήγορα», δήλωσε ο Mnuchin στο Fox News.

Ο Larry Kudlow, κορυφαίος οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, δήλωσε την Κυριακή (26/7) ότι το επόμενο πακέτο μέτρων για τις επιπτώσεις από τον
κορωνοϊό θα περιλαμβάνει επιπλέον 1.200 δολάρια για τους πληγέντες Αμερικανούς, καθώς και επέκταση του ομοσπονδιακού moratorium για τις εξώσεις.
«Έρχονται επιταγές 1.200 δολαρίων, πρόκειται να είναι μέρος του νέου πακέτου», δήλωσε ο Kudlow μιλώντας στο CNN.
Το νέο πακέτο, συνολικού ύψους 1,2 τρισ. δολαρίων, περιλαμβάνει διατάξεις, όπως περαιτέρω βοήθεια σε αμερικανικές οικογένειες, μικρές επιχειρήσεις, σχολεία, δοκιμές και εμβόλια για τον Covid -19.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης