Ηλεκτρισμός

Επανηλεκτροδότηση των περιοχών Αμάρυνθος, Ν.Αρτάκη, Μύτικο και Σχηματάρι στην Εύβοια

tags :
Επανηλεκτροδότηση των περιοχών Αμάρυνθος, Ν.Αρτάκη, Μύτικο και Σχηματάρι στην Εύβοια
Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, επιπλέον αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο Δίκτυο στην Καμαρίτσα, Πολιτικά, Κακοπέρατο, Ψαχνά, Βασιλικό και Ερέτρια
Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει το κοινό του Νομού Ευβοίας ότι μετά τις αδιάκοπες προσπάθειες των συνεργείων του και την επιτυχή επανηλεκτροδότηση όλων των κεντρικών γραμμών του αστικού ιστού στις πληγείσες περιοχές από χθες, σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου επανηλεκτροδοτήθηκε η πλειοψηφία των πελατών στις περιοχές Αμάρυνθος, Ν.Αρτάκη, Μύτικο και Σχηματάρι.

Επιπλέον αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο Δίκτυο στην Καμαρίτσα, Πολιτικά, Κακοπέρατο, Ψαχνά, Βασιλικό και Ερέτρια. Αυτή την ώρα και έως αργά σήμερα το βράδυ, 8 συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και άλλα 4 συνεργαζόμενων εργολάβων με σύνολο 83 ατόμων, συνεχίζουν τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 9 υποσταθμών στην περιοχή του Βασιλικού, καθώς και την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών στο Δίκτυο που ηλεκτροδοτεί τα χωριά Θεολόγος, Μίστρος, Γέροντας, Πούρνος, Σκουντέρι και Μαυρόπουλο.

Το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολάβων θα παραμείνει στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να συνεχίσει από νωρίς αύριο το πρωί όλες τις εργασίες για την πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των καταναλωτών.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης