Ανανεώσιμες & Βιώσιμη Ανάπτυξη

O στόχος του Ταμείου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Aquila για την συγκέντρωση 150 εκατ. ευρώ

O στόχος του Ταμείου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Aquila για την συγκέντρωση 150 εκατ. ευρώ
Τα έσοδα θα παράσχουν κεφάλαιο για επένδυση στον αναγνωρισμένο κύκλο ευκαιριών που περιλαμβάνει η αιολική και ηλιακή ενέργεια

Το Fund Aquila European Renewables Income στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ μέσω μιας έκδοσης μετοχών για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο των εταιρειών καθαρής ενέργειας.

Ειδικότερα, στοχεύει στην έκδοση 693 εκατομμυρίων κοινών μετοχών, με την επιφύλαξη έγκρισης των μετόχων, για να συγκεντρώσει τα χρήματα.
Μάλιστα, στις 8 Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.
Τα έσοδα θα παράσχουν κεφάλαιο για επένδυση στον αναγνωρισμένο κύκλο ευκαιριών που περιλαμβάνει η αιολική και ηλιακή ενέργεια.
Ο εν λόγω κύκλος αποτελείται από έξι στοχευόμενα περιουσιακά στοιχεία που διατηρούνται στα Aquila Managed Funds με συνολική ικανότητα 768 MW και οκτώ στοχευόμενα περιουσιακά στοιχεία με συνολική ικανότητα 661 MW που βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα περιουσιακά στοιχεία βρίσκονται σε πολλές τεχνολογίες και γεωγραφικές τοποθεσίες και περιλαμβάνουν επτά αιολικά στοιχεία, τέσσερα ηλιακά στοιχεία και τρία υδροηλεκτρικά στοιχεία.
Το χαρτοφυλάκιο της Aquila European Renewables περιλαμβάνει έξι ενεργητικά ανανεώσιμης ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων πέντε χερσαίων αιολικών πάρκων στις Σκανδιναβικές χώρες, και ένα χαρτοφυλάκιο 21 υδροηλεκτρικών σταθμών που βρίσκονται στην Πορτογαλία.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης