Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Η Occidental πουλά χερσαία περιουσιακά στοιχεία στην Κολομβία έναντι για 825 εκατ. δολ.

Η Occidental πουλά χερσαία περιουσιακά στοιχεία στην Κολομβία έναντι για 825 εκατ. δολ.
Μέχρι τώρα η αμερικανική εταιρεία έχει ανακοινώσει εκποιήσεις αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής πετρελαίου, Occidental Petroleum Corp ανακοίνωσε την Πέμπτη 1/10/2020 ότι συμφώνησε να πουλήσει τα χερσαία περιουσιακά της στοιχεία στην Κολομβία στην private equity εταιρεία Carlyle Group Inc CG.O έναντι 825 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία που ανακοίνωσε ότι συνεχίζει να προωθεί και άλλες πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων καθώς προσπαθεί να βρει μετρητά για να εξοφλήσει το χρέος εν μέσω της πτώσης των τιμών του αργού. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει εκποιήσεις αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η πώληση περιουσιακών στοιχείων της Κολομβίας, που αναμένεται να κλείσει το τέταρτο τρίμηνο, περιλαμβάνει τις δραστηριότητες και τα εργασιακά συμφέροντα της εταιρείας στις λεκάνες Llanos Norte, Middle Magdalena και Putumayo.
Η εταιρεία έχει λειτουργήσει στη χώρα των Άνδεων παράλληλα με την κρατική Ecopetrol για περισσότερα από 40 χρόνια. Οι δύο εταιρείες έχουν επίσης μια κοινοπραξία στη λεκάνη Permian στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Occidental ανέφερε ότι θα διατηρήσει την παρουσία της στη χώρα της Νότιας Αμερικής μέσω των υπεράκτιων εξερευνητικών τετραγώνων

«Έχουμε επεκτείνει τη στρατηγική μας συνεργασία με την Ecopetrol στις χερσαίες Η.Π.Α. και σε εξερευνητικά υπεράκτια μπλοκ στην Κολομβία», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Occidental , Vicki Hollub. "Αυτά τα πολύ πιθανά υπεράκτια μπλοκ έχουν τεράστιες δυνατότητες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τους ενεργειακούς πόρους της χώρας".


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης