Ηλεκτρισμός

Η ZeniΘ λανσάρει το ηλεκτρονικό συμβόλαιο και δίνει τρεις μήνες δωρεάν ρεύμα

Η ZeniΘ λανσάρει το ηλεκτρονικό συμβόλαιο και δίνει τρεις μήνες δωρεάν ρεύμα
Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν μόνοι τους το προϊόν που τους ταιριάζει σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο και να ολοκληρώσουν online το συμβόλαιό τους, εύκολα και με ασφάλεια

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, λανσάρει το ηλεκτρονικό συμβόλαιο (e-contract) και το συνδυάζει με μια κορυφαία προσφορά ενέργειας! 

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν μόνοι τους το προϊόν που τους ταιριάζει σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο και να ολοκληρώσουν online το συμβόλαιό τους, εύκολα και με ασφάλεια! 

Ταυτόχρονα, συνεχίζοντας το θεσμό της "Red Week", η ZeniΘ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ρεύμα για 3 ολόκληρους μήνες σε όσους κάνουν συμβόλαιο σε ρεύμα ηλεκτρονικά από τη σελίδα της ZeniΘ https://www.zenith.gr/ μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Η προσφορά αφορά το προϊόν ηλεκτρικής ενέργειας POWER HOME MAX με χρεώσεις χαμηλότερες του νυχτερινού και επιπλέον δωρεάν πάγιο και δωρεάν κατανάλωση (έως και 250kWh/ μήνα) για 3 μήνες.

H διαδικασία ολοκλήρωσης του συμβολαίου είναι πολύ απλή και γίνεται σε 3 μόλις στάδια.

1. Μπαίνεις στο zenith.gr

2. Επιλέγεις το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες κατανάλωσης σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο, για το σπίτι ή την επιχείρησή σου

3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία που χρειάζονται 

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, σχολίασε: «H κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ αποδεικνύει συνεχώς πως είναι ο πάροχος που οι καταναλωτές μπορούν να εμπιστεύονται για τις καινοτόμες υπηρεσίες της προς όφελός τους. Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, αναβαθμίζουμε συνεχώς αυτές τις υπηρεσίες και τώρα δίνουμε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του σε ρεύμα και σε φυσικό αέριο online, εύκολα και γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια! Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε το θεσμό της Red Week, με μια ακόμη κορυφαία προσφορά ενέργειας και 3 μήνες δωρεάν ρεύμα». 

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της ZeniΘ παραμένει στο πλευρό των πελατών της μέσα από τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μέσω των δωρεάν online υπηρεσιών Live Chat και Click2Call στο www.zenith.gr, την τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 18321. Ακόμη, με τη χρήση της online υπηρεσίας MyZeniΘ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα online εξόφλησης λογαριασμών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: FacebookLinkedΙnInstagram και Twitter.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης