Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

ΕΙΑ: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ, μειώθηκαν της βενζίνης

ΕΙΑ: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ, μειώθηκαν της βενζίνης
Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 4,3 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 23 Οκτωβρίου στα 492,4 εκατ. βαρέλια

 

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν ενώ τα αποθέματα βενζίνης και αποσταγμάτων μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας ΕΙΑ.


Τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 4,3 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα έως τις 23 Οκτωβρίου στα 492,4 εκατομμύρια βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για αύξηση 1,2 εκατομμυρίων βαρελιών.

Τα αποθέματα στο Cushing, Οκλαχόμα, το κέντρο παράδοσης αργού μειώθηκαν κατά 422.000 βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε η EIA.

Οι ροές αργού στα διυλιστήρια αυξήθηκαν κατά 362.000 βαρέλια την ημέρα την τελευταία εβδομάδα. Τα ποσοστά χρήσης διυλιστηρίου αυξήθηκαν κατά 1,7 εκατοστιαίες μονάδες την εβδομάδα.

Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 892.000 βαρέλια την εβδομάδα σε 226,1 εκατομμύρια βαρέλια, σύμφωνα με την ΕΙΑ, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών για πτώση 961.000 βαρελιών.

Τα αποθέματα αποστάγματος τα οποία περιλαμβάνουν πετρέλαιο και πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 4,5 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα σε 156,2 εκατομμύρια βαρέλια, έναντι των προσδοκιών για πτώση 2,1 εκατομμυρίων βαρελιών.

Οι καθαρές εισαγωγές αργού πετρελαίου αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα κατά 122.000 βαρέλια ημερησίως, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης