Δελτία Τύπου

110 MW φωτοβολταϊκών μετατροπέων Huawei προμηθεύει η Krannich Solar στην Ελλάδα και την Κύπρο το 2020

110 MW φωτοβολταϊκών μετατροπέων Huawei προμηθεύει η Krannich Solar στην Ελλάδα και την Κύπρο το 2020
Οι καινοτόμοι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Huawei FusionSolar πρωτοστατούν στη νέα 2.0 εποχή φωτοβολταϊκών με την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI)

Η Huawei, ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) καθώς και ενεργειακών λύσεων, ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του 2020 θα έχει προμηθεύσει 110 MW μετατροπέων στοιχειοσειράς Huawei FusionSolar στο Ελληνικό υποκατάστημα της Γερμανικής εταιρείας Krannich Solar, μέσω της SKE GmbH, του Value Added Partner και Service Partner για την αγορά φωτοβολταϊκών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Τα 95 ΜW μετατροπέων εξ ’αυτών έχουν ήδη παραδοθεί ενώ τα υπόλοιπα 15 ΜW αναμένονται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η Krannich Solar, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας των μετατροπέων Huawei, καλύπτει τις άμεσες ανάγκες των συνεργατών της στην Ελληνική επικράτεια και την Κύπρο, με εγγυημένο απόθεμα εμπορευμάτων στις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Βασικός στόχος της Κrannich Solar και της Huawei/SKE είναι η συνεχής ανάπτυξη του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών τους, οι οποίοι με διαρκή εκπαίδευση μέσω οργανωμένων σεμιναρίων θα μπορούν να προτείνουν και να υλοποιούν τις καταλληλότερες εφαρμογές φωτοβολταϊκών συστημάτων, ακόμη και στον πλέον απαιτητικό πελάτη τους.

Οι καινοτόμοι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Huawei FusionSolar ενσωματώνοντας τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία ψηφιακής τεχνολογίας 30 και πλέον ετών, πρωτοστατούν στη νέα 2.0 εποχή φωτοβολταϊκών με την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο όσον αφορά στην αυξημένη παραγωγή ενέργειας, τη λειτουργία και συντήρηση (O&M), τη σύνδεση στο δίκτυο και την ασφάλεια.

O κ. Αλέξανδρος Αθανασίου, CEO Krannich Solar M.E.P.E. αναφέρει «Η Krannich Solar με εξειδίκευση και εμπειρία 25 ετών διεθνώς, στην προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, συνεχίζει να επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην τοπική αγορά φωτοβολταϊκών και να κερδίζει την εμπιστοσύνη του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών μας βασιζόμενη στην αποδεδειγμένη αξιοπιστία των φωτοβολταϊκών μετατροπέων Huawei σε συνδυασμό με το μεγάλο εύρος προϊοντικής γκάμας τους για κάθε μέγεθος φωτοβολταϊκης εγκατάστασης και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης από την ομάδα της Huawei στην Ελλάδα. H συνεργασία μας με τη Huawei/SKE θα διευρυνθεί περαιτέρω ώστε να υποστηρίξουμε τη δυναμική ανάπτυξη στην τοπική αγορά.»

Όπως δήλωσε ο κ. Sam Zheng, Regional Sales Director της Huawei: «H Huawei επαναπροσδιορίζει τον κλάδο των Φ/Β διεθνώς, με τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης, που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές ανάγκες και συμβάλλουν στην ανάδειξη των φωτοβολταικών σε κύρια πηγή ενέργειας. Στην Ελλάδα, η εταιρεία έχοντας ήδη τοποθετηθεί δυναμικά στη νέα εποχή της αγοράς φωτοβολταϊκών, ενισχύει περαιτέρω την τοπική της παρουσία ώστε να ανταποκριθεί ακόμα πιο αποτελεσματικά στην αυξανόμενη ζήτηση και στις απαιτήσεις της εγκατεστημένης βάσης φωτοβολταϊκών συστημάτων με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Service κατά τη θέση της σε λειτουργία, με δωρεάν γραμμή επικοινωνίας για τεχνική υποστήριξη και άμεση αντικατάσταση μετατροπέων από τις τοπικές μας αποθήκες.»

www.worldenergynews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης