Δελτία Τύπου

Γιορτάζουμε τα 3 Χρόνια AVIN Κερδίζω και σας χαρίζουμε χιλιάδες πόντους

tags :
Γιορτάζουμε τα 3 Χρόνια AVIN Κερδίζω και σας χαρίζουμε χιλιάδες πόντους
Οι καταναλωτές μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα AVIN κερδίζω με δύο τρόπους

Η AVIN γιορτάζει τα 3 χρόνια του προγράμματος επιβράβευσης AVIN Κερδίζω και μοιράζει ευρώ.

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα AVIN κερδίζω λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2017 και έχει κερδίσει τους καταναλωτές με τα οφέλη του. Στα 3 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος έχουν εξαργυρωθεί πάνω από 2,9 εκατ. δωροεπιταγές αξίας 8,8 εκατ. ευρώ! 

Οι καταναλωτές μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα AVIN κερδίζω με δύο τρόπους, είτε εκδίδοντας από τα πρατήρια καυσίμων την κάρτα «AVIN κερδίζω» είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή «AVIN κερδίζω App» στο κινητό τους.

Στη συνέχεια, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή καθώς µε κάθε συναλλαγή σε καύσιμα, λιπαντικά και πετρέλαιο θέρμανσης μπορούν να συλλέγουν πόντους με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής «AVIN κερδίζω». Μόλις συγκεντρώσουν 250 πόντους κερδίζουν αυτόματα κουπόνι αξίας 3€, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και από την αμέσως επόμενη αγορά τους στο πρατήριο.

Με αφορμή τα γενέθλια του προγράμματος, η AVIN γιορτάζει και ανταμείβει τους καταναλωτές! Κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου 5 τυχεροί θα κερδίζουν από 3.000 πόντους ο καθένας και 1 τυχερός από 30.000 πόντους σε 3€ δωροεπιταγές, για να τις εξαργυρώσουν σε καύσιμα κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης και στα καταστήματα Agora.

Το μόνο που χρειάζεται για να μπείτε στην κλήρωση είναι να κατεβάσετε το AVIN Κερδίζω application και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο www.avinoil.gr ή στη σελίδα της AVIN στο Facebook @AvinGreece.

Επισκεφθείτε ένα πρατήριο AVIN και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα «φουλάρει» την «AVIN κερδίζω» κάρτα του.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης