Τελευταία Νέα

Συνεργασία European Energy - Locogen για αιολικά projects 800 MW στην Σκωτία

Συνεργασία European Energy - Locogen για αιολικά projects 800 MW στην Σκωτία
Mακροπρόθεσμα πλάνα στην αιολική ενέεγεια της Σκωτίας για τις δύο εταιρείες

Η εταιρεία της Δανίας, European Energy συνάπτει συνεργασία με την σκωτσέζικη Locogen για την παράδοση χαρτοφυλακίου αιολικής ενέργειας 800 MW στη Σκωτία. Η συνεργασία θα συνδυάσει την εμπειρία και τους πόρους της European Energy με την εμπειρογνωμοσύνη της Locogen. Στόχος τους είναι η ανάπτυξη έργων συνολικού ύψους τουλάχιστον 800 MW στα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος της European Energy Development, Daniel Badcock, δήλωσε: «Η Σκωτία είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για να εδραιώσει την ταχέως αναπτυσσόμενη θυγατρική μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύουμε ολόψυχα στο αιολικό αυτό μέλλον. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε τη σκωτσέζικη απασχόληση και την πράσινη βιομηχανία με την Locogen, στην οποία έχουμε βρει έναν μακροπρόθεσμο, ισχυρό αναπτυξιακό εταίρο. Ανυπομονούμε να παραδώσουμε μαζί εκατοντάδες MW έργων αιολικής ενέργειας στην ξηρά στη Σκωτία τα επόμενα χρόνια».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Locogen Andrew Lyle είπε: «Η Locogen χαίρεται που συνεργάζεται με την European Energy για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων έργων στη Σκωτία. Στην European Energy βρήκαμε έναν συνεργάτη που μοιράζεται την πίστη μας στη μακροπρόθεσμη αξία της χερσαίας παραγωγής αιολικής ενέργειας στη Σκωτία».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης