Ηλεκτρισμός

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Έκκληση για αναστολή αποκοπών λόγω τηλεκπαίδευσης

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Έκκληση για αναστολή αποκοπών λόγω τηλεκπαίδευσης
Επιστολή ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στους υπουργούς Παιδείας και Ενέργειας
Έκκληση για αναστολή αποκοπών λόγω τηλεκπαίδευσης απήυθυνε με επιστολή της η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στους υπουργούς Παιδείας και Ενέργειας.
Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρται:
"Κυρία Υπουργέ και Κύριε Υπουργέ,
Στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της πανδημίας, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα ζήτημα, πιστεύουμε, ουσιαστικό και άμεσης προτεραιότητας.
Ειδικότερα, θα θέλαμε να εξετάσετε και να ενεργήσετε στη βάση και της δικής σας ευαισθησίας, την ανάγκη λήψης μιας απόφασης που θα αφορά στο ζήτημα των φτωχών και ευάλωτων νοικοκυριών με παιδιά όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.
Ουσιαστικά σας καλούμε να μεριμνήσετε ώστε κανένας πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας να μην αποστέλλει εντολές αποκοπές για όσο διάστημα διαρκεί η τηλεκπαίδευση.

Πέραν της ανάγκης και της συμμόρφωσης με τη συνταγματική επιταγή για την απρόσκοπτη πρόσβαση στην Παιδεία (αρ. 16 του Συντάγματος) είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι δεν είναι εύκολο για κανέναν τεχνικό να εκτελέσει εντολή αποκοπής ηλεκτρικού τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ενέργεια θα στοιχίσει σε μαθητές την πρόσβασή τους στην εκπαίδευση και τη μόρφωση, γενικότερα".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης