Επιχειρήσεις

H EKO επαναφέρει την μεγάλη προσφορά για το Πετρέλαιο Θέρμανσης

H EKO επαναφέρει την μεγάλη προσφορά για το Πετρέλαιο Θέρμανσης
Η ΕΚΟ προσφέρει ξανά πετρέλαιο θέρμανσης με 5% μειωμένη τιμή
Η ΕΚΟ βρίσκεται για άλλη μια φορά δίπλα στους καταναλωτές της, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης σε ακόμη χαμηλότερη κατά 5% τιμή. Ταυτόχρονα, προσφέρει ευελιξία στην πληρωμή, με τη δυνατότητα για έως και 12 άτοκες δόσεις για τις πιστωτικές κάρτες όλων των ελληνικών τραπεζών.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία στις συνθήκες της εποχής, και σε συνέχεια της ειδικής προσφοράς που διαμορφώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, μέσα από τη νέα ενέργεια «Το παίρνουμε ζεστά!» η ΕΚΟ προσφέρει ξανά πετρέλαιο θέρμανσης με 5% μειωμένη τιμή. Έτσι διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της για να ανταποκριθούν στην κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των σπιτιών τους.
Τώρα λοιπόν που οι συνθήκες μας καλούν ξανά να περάσουμε περισσότερο καιρό στο σπίτι, ας «το πάρουμε ζεστά», δημιουργώντας ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον για τις ημέρες του χειμώνα με πετρέλαιο θέρμανσης ΕΚΟ.
Η ενέργεια έχει ξεκινήσει από τις 24 Νοεμβρίου και θα έχει ισχύ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να τηλεφωνεί στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555, είτε να απευθυνθεί σε ένα συνεργαζόμενο πρατήριο ΕΚΟ, και να ενημερώνεται για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο και για την προσφορά του 5%. Στη συνέχεια, μπορεί να θέσει την παραγγελία του με χρήση οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας, χρεωστικής ή πιστωτικής, που έχει εκδοθεί από Ελληνική Τράπεζα (Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Attica Bank, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, κτλ.).
Το τελικό ποσό που θα πιστωθεί, θα είναι 5% χαμηλότερο από ότι θα ήταν βάση της τιμής λίτρου που ανακοινώνει το εκάστοτε πρατήριο εκείνη τη μέρα. Επιπλέον, για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα, υπάρχει ευελιξία στη χρέωση με τη δυνατότητα εξόφλησης σε 2 έως και 12 άτοκες δόσεις.
«Η ΕΚΟ για άλλη μια φορά βρίσκεται κοντά στο καταναλωτικό κοινό και στηρίζει τους πελάτες της για να ανταποκριθούν στις απαιτητικές συνθήκες της εποχής. Με την καθημερινότητα πολλών να επικεντρώνεται ξανά στο σπίτι, είναι σημαντικό να δημιουργούμε ένα περιβάλλον γεμάτο ζεστασιά και άνεση. Έτσι, με την ενέργεια «Το Παίρνουμε ζεστά», στηρίζουμε έμπρακτα την Ελληνική οικογένεια, και παραμένουμε αισιόδοξοι για το μέλλον», σημείωσε ο Διευθυντής Marketing της ΕΚΟ ΑΒΕΕ, κ. Σωτήρης Αναστασιάδης.

Σημείωση: Η μειωμένη τιμή κατά 5% επί της αξίας των αγορών, ισχύει για αγορές αποκλειστικά πετρελαίου θέρμανσης αξίας από 200€ και πάνω, με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες όλων των Ελληνικών Τραπεζών και για το χρονικό διάστημα από 24/11/2020 έως και 31/12/2020, για παραδόσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 31/12/2020.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης