Τελευταία Νέα
Βιομηχανία & Απανθρακοποίηση

H ElvalHalcor εντάσσεται στην ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece 2020»

H ElvalHalcor εντάσσεται στην ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece 2020»
Aναδεικνύουν τον Επιχειρηματικό Χάρτη της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα
Για 4η συνεχή χρονιά, η ΕlvalHalcor εντάσσεται στην ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece». Η ElvalHalcor μαζί με 24 ακόμη επιχειρήσεις αξιολογήθηκε, βάσει των επιδόσεών της στο «Sustainability Performance Directory» και κατατάχθηκε στην ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece» για το έτος 2020.
Οι 25 συνολικά επιχειρήσεις που εντάσσονται στην ηγετική ομάδα των «The Most Sustainable Companies in Greece» για το 2020, παρουσιάστηκαν στην επετειακή εκδήλωση της Πρωτοβουλίας «Sustainable Greece 2020», που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, από το QualityNet Foundation.

Πρόκειται για επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Οι εταιρίες αυτές μπορούν να λειτουργήσουν ως παράδειγμα καλής επιχειρηματικής πρακτικής και να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που συνδέεται άμεσα με την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων.

Η συμμετοχή της ElvalHalcor σε αυτήν την ομάδα, για ακόμη μία χρονιά, επιβεβαιώνει τη διαρκή δέσμευση και τη στρατηγική της Εταιρίας στην κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης, εφαρμόζοντας πρακτικές υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.

Η ElvalHalcor αναπτύσσεται επιδιώκοντας να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τους συμμετόχους της και για την κοινωνία γενικότερα. Επενδύει ουσιαστικά και συστηματικά στο ανθρώπινο δυναμικό της, δίνοντας έμφαση στην εκπαίδευση και εξέλιξή τους, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων και των συνεργατών της. Εστιάζει σε πρακτικές περιβαλλοντικής προστασίας και καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και δίνει έμφαση στο μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, στηρίζοντας τη μετάβαση στην πράσινη οικονομία. Όλες οι πρωτοβουλίες και οι υπεύθυνες πρακτικές που εφαρμόζει η ElvalHalcor αποτυπώνονται αναλυτικά στον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης που δημοσιεύει σε ετήσια βάση
(https://www.elvalhalcor.com/el/sustainability/reporting/overview/).


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης