Ενέργεια

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί με το άνοιγμα της πλατφόρμας για Ήπειρο και Ιόνια Νησιά

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ»: Ξεκινά στις 11 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωί με το άνοιγμα της πλατφόρμας για Ήπειρο και Ιόνια Νησιά
Περί τις 62.000 εγγραφές καταχωρήθηκαν κατά τη δοκιμαστική λειτουργία του Πληροφοριακού Συστήματος που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί
Ένα βήμα πριν την ενεργοποίησή του βρίσκεται το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», καθώς την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου –όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί- και ώρα 10.00 το πρωί, θα ανοίξει η πλατφόρμα του πληροφοριακού συστήματος για υποβολή αιτήσεων για τις Περιφέρειες Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
Επισημαίνεται ότι την ίδια ώρα (10.00 το πρωί) θα ανοίγει η πλατφόρμα και στις υπόλοιπες περιφέρειες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί από το ΥΠΕΝ.
Αύριο Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 το πρωί θα απενεργοποιηθεί το demo, δηλαδή η λειτουργία της πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων σε δοκιμαστική λειτουργία, προκειμένου να προετοιμαστεί το σύστημα για το άνοιγμά του. Κατά τη δοκιμαστική λειτουργία καταχωρήθηκαν περί τις 62.000 εγγραφές, πράγμα που δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών για το πρόγραμμα.
Υπενθυμίζεται ότι με το πέρας της δοκιμαστικής λειτουργίας και για την έναρξη των υποβολής αιτήσεων, όλες οι δοκιμαστικές αιτήσεις θα διαγραφούν αυτόματα από το πληροφοριακό σύστημα.
Οι ενδιαφερόμενοι, με την έναρξη της λειτουργίας υποβολής αιτήσεων σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ανά Περιφέρεια, θα πρέπει να καταχωρήσουν εκ νέου την αίτησή τους για να την υποβάλλουν.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης