Επιχειρήσεις

Τo Public διευκολύνει την καθημερινότητα των επαγγελματιών

Τo Public διευκολύνει την καθημερινότητα των επαγγελματιών
Τα καταστήματα Public ανακοινώνουν ότι από τις 10 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγουν τις πόρτες τους στους επαγγελματίες για αγορές αποκλειστικά με τιμολόγιο
Αυτή τη δύσκολη περίοδο, οι επιχειρήσεις κάθε κλάδου υφίστανται τεράστια πίεση και αγωνίζονται με όλα τα μέσα που διαθέτουν για να διατηρήσουν τη λειτουργία τους. Ακόμα και με κλειστά γραφεία, ακόμα και με εξ αποστάσεως υπαλλήλους, η επιχείρηση συνεχίζει και χρειάζεται τους καθημερινούς της συνεργάτες.
Τα Public έχουν αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι βρίσκονται συνεχώς κοντά στους επαγγελματίες με το εξειδικευμένο B2B τμήμα Public Business που είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες τους ανά πάσα στιγμή.
Τα καταστήματα Public ανακοινώνουν ότι από τις 10 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγουν τις πόρτες τους στους επαγγελματίες για αγορές αποκλειστικά με τιμολόγιο. Έτσι, οι επαγγελματίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους για να κάνουν τις αγορές τους επισκεπτόμενοι κάποιο από τα 31 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε
• Στα 31 καταστήματα Public επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους νόμιμους εκπρόσωπους της εταιρείας και όχι σε συνοδούς τους.
• Ωράριο: Τα καταστήματα Public της Συγγρού και της Σταυρούπολης θα είναι ανοιχτά 10:00-20:30. Τα υπόλοιπα 29 καταστήματα Public θα είναι ανοιχτά 10:00-18:00.
• Επιτρέπονται αγορές μόνο με τιμολόγιο και όχι με απόδειξη λιανικής.
• Για την επίσκεψή τους, οι επαγγελματίες θα πρέπει να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ορίζει η πολιτεία με βάση τα ισχύοντα μέτρα για τις μετακινήσεις.
• Στα καταστήματα Public επιτρέπονται έως 4 άτομα ανά 200 τ.μ..
• Είναι απαραίτητη η χρήση της μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

Για να δείτε ποια καταστήματα Public είναι ανοιχτά για τους επαγγελματίες και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα https://www.public.gr/cat/b2b-opening-stores.
Τέλος να θυμίσουμε ότι οι λύσεις του Public Business είναι διαθέσιμες τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.publicbusiness.gr. Στο site αυτό ο επαγγελματίας μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό, να ξεφυλλίσει τον ηλεκτρονικό κατάλογο επαγγελματικών προϊόντων, να παρακολουθεί την πορεία της παραγγελίας του, το ιστορικό αγορών κ.λπ..



www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης