Τελευταία Νέα
Πετρέλαιο

Baker Hughes: Nέα αύξηση στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ

Baker Hughes: Nέα αύξηση στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ
Ο συνολικός αριθμός των ενεργών πλατφορμών πετρελαίου και φυσικού αερίου αυξήθηκε για την εβδομάδα κατά 15
Νέα αύξηση σημείωσαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου WTI στις ΗΠΑ την τρέχουσα εβδομάδα, εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Baker Hughes.
Ο αριθμός των εγκαταστάσεων πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 12 σε 338.
Ο συνολικός αριθμός των ενεργών πλατφορμών πετρελαίου και φυσικού αερίου αυξήθηκε για την εβδομάδα κατά 15 - η μεγαλύτερη αύξηση στις εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου από τον Ιανουάριο - με τις εξέδρες πετρελαίου να αυξάνονται κατά 12 και φυσικού αερίου κατά 4.
Οι συνολικές εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 461 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Η εκτίμηση της ΕΙΑ για την παραγωγή πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε στα 11,1 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα για τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.
Ο συνολικός αριθμός των πλατφορμών του Καναδά αυξήθηκε επίσης αυτήν την εβδομάδα, κατά 9.

Οι ενεργές εξέδρες πετρελαίου και φυσικού αερίου στον Καναδά ανέρχονται σε 111 ενεργές εξέδρες και μειώθηκαν κατά 42 σε ετήσια βάση.
Στις λεκάνες που σημείωσαν άνοδος αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνονται οι Permian (+4), Eagle Ford (+3), Marcellus (+2) και DJ-Niobrara, Granite Wash και Utica (+1 το καθένα). Η μόνη λεκάνη που έχασε μια εξέδρα αυτή την εβδομάδα ήταν το Cana Woodford.
Το αμερικανικό αργό WTI και το Brent διαπραγματεύτηκαν χαμηλότερα και τα δύο την Παρασκευή αφού σημείωσαν σημαντικά κέρδη νωρίτερα την εβδομάδα λόγω της αισιοδοξίας για τα εμβόλια.
Ο Brent έφτασε τα 50 $ την Πέμπτη, για πρώτη φορά από τον Μάρτιο.
Το WTI διαπραγματευόταν ενισχυμένο κατά 0,26% στα 46,65 $ αλλά αυξήθηκε περισσότερο από 0,50 $ την εβδομάδα. Το Brent σημείωσε πτώση 0,42% την ημέρα, στα 50,04 $ ενισχυμένο κατά 1 δολάριο σε εβδομαδιαία βάση.


www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης