Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Προβάδισμα της Estee Lauder ανάμεσα σε 5.800 εταιρίες για την στροφή στην πράσινη ενέργεια

Προβάδισμα της Estee Lauder ανάμεσα σε 5.800 εταιρίες για την στροφή στην πράσινη ενέργεια
Η CDP Climate A List περιλαμβάνει 5.800 άλλες εταιρείες που κατατάσσονται στο κορυφαίο 5% του πλαισίου για το κλίμα του CDP.
Ο γίγαντας ομορφιάς αναγνωρίστηκε ως ηγέτης της εταιρικής δράσης για το κλίμα ανέμεσα με 5.800 άλλες εταιρείες στη λίστα κλίματος Α της μη κερδοσκοπικής Carbon Disclosure Project (CDP) για το 2020

Η CDP είναι η κορυφαία παγκόσμια μη κερδοσκοπική για την αποκάλυψη δημόσιων πληροφοριών που σχετίζονται με το κλίμα.
Η CDP Climate A List περιλαμβάνει 5.800 άλλες εταιρείες που κατατάσσονται στο κορυφαίο 5% του πλαισίου για το κλίμα του CDP.

Το επίτευγμα υπογραμμίζει τη δέσμευση της Estée Lauder στους κλιματικούς στόχους της για το 2020, η οποία περιλαμβάνει την επίτευξη της ουδετερότητας του άνθρακα και 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια παγκοσμίως για τις άμεσες λειτουργίες της.


Όπως αναφέρθηκε, η Estée Lauder δεσμεύτηκε να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 50% έως το 2030.
Ο στόχος αυτός συνάδει με τις μειώσεις που απαιτούνται για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του πλανήτη στους 1,5 ° C, βάσει της συμφωνίας του Παρισιού.

Η εταιρία έχει δεσμευτεί να μειώσει το πεδίο εφαρμογής εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από αγορασμένα αγαθά, υπηρεσίες, μεταφορές, διανομή και επαγγελματικά ταξίδια κατά 60% ανά μονάδα εσόδων έως το 2030.

«Η αλλαγή του κλίματος είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Estée Lauder, Fabrizio Freda.
«Ως παγκόσμιος εταιρικός πολίτης που έχει δεσμευτεί για τη δράση για το κλίμα, η εταιρεία Estée Lauder είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που βλέπει τις προσπάθειές της να αναγνωρίζονται στον κατάλογο κλίματος του CDP. "

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Carbon Disclosure Project, Paul Simpson, πρόσθεσε:
«Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις εταιρείες για τη φετινή λίστα κλίματος A. Η ανάδειξη της περιβαλλοντικής διαφάνειας και της δράσης είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μπορούν να κάνουν οι επιχειρήσεις και είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του COVID-19.»


Η κλίμακα του κινδύνου για τις επιχειρήσεις από την κλιματική αλλαγή, την αποψίλωση των δασών και την ανασφάλεια των υδάτων είναι τεράστια και γνωρίζουμε ότι οι ευκαιρίες δράσης υπερτερούν των κινδύνων αδράνειας.

Η ηγεσία από τον ιδιωτικό τομέα θα αναπτύξει φιλοδοξία για μεγαλύτερη κυβερνητική δράση και θα εξασφαλίσει ότι οι παγκόσμιοι στόχοι για μια καθαρή μηδενική βιώσιμη οικονομία θα γίνουν πραγματικότητα.
Η λίστα της Carbon Disclosure  Project για το κλίμα A συγχαρεί τις εταιρείες που προετοιμάζονται για να υπερέχουν στην οικονομία του μέλλοντος αναλαμβάνοντας δράση σήμερα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης