EDF: Σύμβαση αγοροπωλησίας με φωτοβολταϊκό 345 MW στο Τέξας

EDF: Σύμβαση αγοροπωλησίας με φωτοβολταϊκό 345 MW στο Τέξας
Κατά την κατασκευαστική περίοδο, αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 300 θέσεις εργασίας

Την πρώτη δόση της συμφωνίας για την αγοροπωλησία ενέργειας με την μορφή PPA υπέγραψε η EDF Renewables North America για το φωτοβολταϊκό έργο 345 MW της Space City στο Τέξας.

Η Space City Solar αναμένεται να ξεκινήσει την κατασκευή το καλοκαίρι του 2021 και να ξεκινήσει την παράδοση ηλεκτρικής ενέργειας το καλοκαίρι του 2022.

Θέσεις εργασίας

Κατά την κατασκευαστική περίοδο, αναμένεται να δημιουργηθούν περίπου 300 θέσεις εργασίας, αποφέροντας περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα καθ 'όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Wharton County.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Space City Solar έχει σχεδιαστεί για να παράγει καθαρή ενέργεια, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις επιπτώσεις στην άγρια ​​φύση, τους βιότοπους και άλλους περιβαλλοντικούς πόρους, ανέφερε η EDF Renewables. Μάλιστα, το έργο θα χρησιμοποιεί υψηλής απόδοσης δισφιακές φωτοβολταϊκές μονάδες.

Σχολιάζοντας τις συγκεκριμένες διεργασίες, ο αντιπρόεδρος της EDF Renewables South Region Development Matt McCluskey, υπογράμμισε ότι: «Αυτή η συναλλαγή δείχνει τη συνεχή δέσμευση της EDF Renewables να βοηθήσει τους εταιρικούς πελάτες να καλύψουν τις ανάγκες τους για χονδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και πρωτοβουλίες αειφορίας».

«Το Space City Solar θα προσφέρει μια οικονομική ώθηση στην τοπική οικονομία μέσω κατασκευαστικών εργασιών, τοπικών δαπανών και μιας διευρυμένης φορολογικής βάσης» κατέληξε.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης