Τελευταία Νέα

Χρέη τεχνικού συμβούλου η OWC για τα υπεράκτια projects της Πολωνίας

Χρέη τεχνικού συμβούλου η OWC για τα υπεράκτια projects της Πολωνίας

Χρέη τεχνικού συμβούλου για το υπεράκτιο πολωνικό αιολικό πάρκο της Baltic Power θα συνεχίζει να εκτελεί η συμβουλευτική εταιρεία OWC.

Συγκεκριμένα, το τμήμα τεχνικής συμβουλευτικής για τις ανανεώσιμες πηγές της OWC, AqualisBraemar LOC θα παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του έργου.

Αυτό περιλαμβάνει την παροχή τεχνικών πληροφοριών, αναλύσεων και συστάσεων σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται τόσο με το έργο όσο και με την αγορά, αλλά και δέσμευση για την αναθεώρηση και την επαλήθευση των παραδοτέων έργων.

Το πολωνικό γραφείο της OWC θα ηγηθεί των τεχνικών συμβουλευτικών εργασιών της εταιρείας για το έργο, με τον επικεφαλής διευθυντή της χώρας Lukasz Sikorski.

Περί OWC

Το γραφείο της OWC στην Πολωνία  ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2020 για να υποστηρίξει τις εξελίξεις projects υπεράκτιας αιολικής ενέργειας στη Βαλτική Θάλασσα.

«Είμαστε περήφανοι που δεσμευόμαστε για ένα τόσο μεγάλο έργο », δήλωσε ο Lukasz Sikorski (φωτογραφία), επικεφαλής της OWC στην Πολωνία.

Η περιοχή του έργου καλύπτει περίπου 131 τετραγωνικά χιλιόμετρα που βρίσκονται περίπου 23 χιλιόμετρα μακριά από το Choczewo και το Łeba. Αναμένεται ότι θα είναι ένα από τα πρώτα έργα υπεράκτιας αιολικής ενέργειας που θα εφαρμόσει η Πολωνία στο πλαίσιο του φιλόδοξου αναπτυξιακού τομέα.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης