Επιχειρήσεις

WATT+VOLT: Κερδίζει το 1ο βραβείο στην κατηγορία MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES στα Franchise Awards

WATT+VOLT: Κερδίζει το 1ο βραβείο στην κατηγορία MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES στα Franchise Awards

Τα Franchise Awards τα τελευταία 12 χρόνια αποτελούν έναν από τους πιο έγκριτους θεσμούς για την Ελληνική οικονομία

 

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά στη WATT+VOLT που εγκαινιάζουμε τη νέα χρονιά με επιτυχία και αναγνώριση κερδίζοντας το 1ο μας βραβείο στο θεσμό των FRANCHISE AWARDS και συγκεκριμένα στην κατηγορία MOST INNOVATIVE PRODUCTS & SERVICES.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία βραβεύονται τα πλέον καινοτόμα προϊόντα-υπηρεσίες, και εμείς έχοντας την καινοτομία ως μία από τις βασικές αξίες δράσης μας, νιώθουμε απόλυτη ικανοποίηση που αυτό αναγνωρίζεται από έναν τόσο σπουδαίο θεσμό, δίνοντάς μας παράλληλα την όρεξη και το πάθος να συνεχίζουμε δυναμικά.

Τα Franchise Awards τα τελευταία 12 χρόνια αποτελούν έναν από τους πιο έγκριτους θεσμούς για την Ελληνική οικονομία. Κάθε χρόνο, ανανεώνονται και εμπλουτίζονται ώστε να αντανακλούν τις μελλοντικές τάσεις του προϊόντος Franchise. Το franchising έχει αναδειχθεί ως η πλέον ταχεία και ασφαλής στρατηγική ανάπτυξης, η μοναδική επιλογή για να αντιμετωπίσει κανείς τις συνεχώς σκληρότερες συνθήκες ανταγωνισμού της αγοράς.

"Στη WATT+VOLT το δίκτυο franchise παίζει στρατηγικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση της αλυσίδας καταστημάτων μας, έτσι συνεχίζουμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας, με όφελος διπλό. Και εμείς αναπτύσσουμε το στρατηγικό σχέδιο εξάπλωσή μας και οι περιοχές που ανοίγουν τα καταστήματά μας, ειδικά στην επαρχία και στα νησιά, επωφελούνται από την έλευση μιας υγιούς και κερδοφόρας επιχείρησης, όπως η WATT+VOLT.
Συνεχίζουμε και τη νέα χρονιά με ανανεωμένη ενέργεια και όρεξη για νέες κατακτήσεις".

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης