Παρενέργειες

Η ανήσυχη αναλύτρια

Η ανήσυχη αναλύτρια
Η κυρία Ζαχαροπούλου είναι ευσυνείδητη αναλύτρια της Eurobank Equities και κατά το χθεσινό teleconference θέλησε εύλογα να μάθει την γνώμη του προέδρου Ευάγγελου Μυτιληναίου για την πορεία του αλουμινίου. Έλαβε όμως μια απάντηση σοφή.Της είπε ο έμπειρος βιομήχανος του κλάδου: "Αν την ήξερα θα ήμουν σε ένα πιο ενδιαφέρον μέρος, όπως η Καραϊβική, από το να βρίσκομαι στα γραφεία της εταιρίας μου στο Μαρούσι."
Και κατέληξε ο κ. Μυτιληναίος, ότι "δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη". 
Είναι ένα ωραίο μάθημα από έναν άνθρωπο, που έχει φάει με το κουτάλι στην ζωή του τα commodities και τα μέταλλα.
Το βέβαιο είναι, ότι η απάντηση περί Καραϊβικής είχε ρητορική έννοια, διότι σε καμία περίπτωση δεν θα κάλυπτε το dna του προέδρου πάνω από μερικές ημέρες.
Μπορεί να είπε ότι η φετεινή χρονιά, θα είναι όπως πάντα , η γνωστή μάχη, αλλά για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στο όραμά του για το πράσινο αλουμίνιο.
Εξέφρασε όμως και μια εύλογη απορία ο πρόεδρος:" Γιατί δεν θα μπορούσατε να δείτε τις τιμές του αλουμινίου να ανεβαίνουν;"
Όλα αυτά είναι ενδεικτικά της εμπειρίας των επενδυτικών αποφάσεων. Όσο για το αλουμίνιο, διαβαζονας προσεκτικά το σχετικό ρεπορτάζ οι αναγνώστες θα αντιληφθούν ότι το 2021 επανέρχεται στο βαρύ πυροβολικό του ομίλου.

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης