Τελευταία Νέα

Διαβούλευση της RWE για νέο αιολικό πάρκο στην Ουαλία

Διαβούλευση της RWE για νέο αιολικό πάρκο στην Ουαλία
Σχετικά Άρθρα

Η RWE Renewables ξεκίνησε μια πρώτη φάση κοινοτικής διαβούλευσης για να παρουσιάσει τις προτάσεις της για ένα νέο χερσαίο αιολικό πάρκο ανατολικά του Merthyr Tydfil στην Ουαλία. Η εταιρεία λειτουργεί επί του παρόντος τέσσερα χερσαία και τρία υπεράκτια αιολικά πάρκα στην Ουαλία.

Το νέο αιολικό πάρκο ονομάζεται Pen March Wind Farm και αποτελείται από επτά ανεμογεννήτριες, με εγκατεστημένη λειτουργική ισχύ έως και 30 MW.

Από την πλευρά του, ο Jenny Cowley, στέλεχος της εταιρείας υπογράμμισε ότι: «Βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο στην ανάπτυξη του προτεινόμενου Pen March Wind Farm και αυτή είναι η πρώτη φάση της κοινοτικής διαβούλευσης. Θα ενθαρρύνω πραγματικά τους ανθρώπους να έρχονται σε επαφή με τις σκέψεις τους, έτσι ώστε να μπορούμε να εξετάσουμε τις ιδέες του καθώς εξελίσσεται το έργο».

Σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης της Ουαλίας, η RWE δημιούργησε έναν εικονικό εκθεσιακό χώρο για να διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να σχολιάσουν την πρόταση ενώ μένουν στο σπίτι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Όπως θα εκτιμήσετε, η τρέχουσα κατάσταση καθιστά την εμπλοκή πρόκληση και δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή παραδοσιακών δημόσιων εκθέσεων πρόσωπο με πρόσωπο όπως θα θέλαμε, αλλά είμαστε μόνο ένα κλικ μακριά».

www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης