Τελευταία Νέα
Περιβάλλον

Πυκνό χιόνι στην Αττική - Σύσταση στους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις

Πυκνό χιόνι στην Αττική - Σύσταση στους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις
Αναβάλλονται όλοι οι σημερινοί εμβολιασμοί κατά της covid στην Αττική
Σχετικά Άρθρα
Ισχυρή σύσταση σε όλους τους πολίτες της Αττικής να αποφεύγουν κάθε είδους μετακινήσεις λόγω της ολισθηρότητας στους δρόμους και του ισχυρού παγετού απευθύνουν η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Περιφέρεια Αττικής καθώς σφοδρή χιονόπτωση πλήττει από το βράδυ το μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου.
 
Πυκνό χιόνι έχει πέσει από τα βόρεια προάστια μέχρι το κέντρο της Αθήνας και τον Πειραιά, οι δρόμοι είναι στρωμένοι με χιόνι σε όλη σχεδόν την Αττική ακόμα και στα νότια προάστια ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με πολλά προβλήματα, ενώ δεν λείπουν και τα ατυχήματα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στις οδικές αρτηρίες.
Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως λόγω των καιρικών φαινομένων, αναβάλλονται οι σημερινοί εμβολιασμοί κατά της covid σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αττικής ενώ σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης είπε ότι ο κρατικός μηχανισμός κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς, αναφέροντας πως μεγάλη έγνοια είναι η ηλεκτροδότηση ενώ απήθυνε έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Εν τω μεταξύ, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω της κακοκαιρίας.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια του κειμένου
www.worldenergynews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης